Conor McGregor välttää syytteet – naisen ilmoitus NBA-finaalin tapahtumista jäi vaille todisteita

Vapaaottelija Conor McGregor välttää syytteen seksuaalirikoksesta tapauksessa, jossa hänen epäiltiin käyneen naiseen käsiksi viime kesäkuun NBA-finaaliotteluiden yhteydessä Miamissa.

McGregor joutui rikosepäilyn kohteeksi, kun nainen väitti tähtiottelijan käyneen hänen kimppuunsa 9. kesäkuuta Miami Heatin kotiareenan wc-tiloissa koripallon NBA-loppuottelun jälkeen.

Miamin poliisi tiedotti keskiviikkona, ettei Floridan osavaltion syyttäjä vie asiaa eteenpäin puutteellisten todisteiden takia. Tapausta tutkittiin valvontakameroiden kuvan perusteella. Myös paikalla vessassa ollut henkilö todisti, ettei ollut kuullut tai nähnyt mitään, joka olisi viitannut siihen, ettei kaksikko ollut samassa vessakopissa yhteisestä ymmärryksestä.

Valvontakameroiden kuvissa näkyi myös, että McGregor oli asianomistajan kanssa tekemisissä myös vessasta poistumisen jälkeen. Naisen ystävä oli lisäksi kertonut tämän soittaneen äidilleen kertoakseen, että oli tavannut McGregorin.

McGregor kiisti väitteet päällekarkauksesta.

– Päämieheni sekä hänen perheensä ja faniensa puolesta olemme tyytyväisiä, että tämä on ohi, McGregorin asianajaja Barbara Llanes kommentoi TMZ-sivustolle.

Tapahtumassa, jossa nainen kertoi McGregorin hyökkäävästä käytöksestä, vapaaottelija esiintyi tauolla värikkäässä ohjelmanumerossa. Siinä hän löi Heatin Burnie-maskottia useita kertoja, minkä seurauksena maskottiasussa ollut mies joutui poistumaan kotiin ensiapuhuoneen kautta.

McGregor ei ole otellut kesällä 2021 kokemansa jalan murtuman jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat