Conor McGregorin kaataja uhkaa lopettaa UFC-sotkun jälkeen: kieltäytyi 2 miljoonan dollarin palkkiosta!

UFC 229 -ottelussa vapaaottelutähti Conor McGregorin kukistanut Habib Nurmagomedov on raivostunut kohuottelun jälkipyykistä niin pahasti, että uhkaa lopettaa sarjassa kamppailun, jos UFC irtisanoo häntä puolustaneen tiimin jäsenen.

Nurmagomedov katkaisi viime viikonloppuna ottelun McGregoria vastaan voimakkaalla kuristusotteella. Loppuratkaisun jälkeen ottelijoiden taustajoukot ryhtyivät nyrkkitappeluun keskenään.

Selkkauksen seurauksena UFC pidättäytyi maksamasta dagestanilaisen kahden miljoonan dollarin voittosummaa ja uhkasi sulkea Nurmagomedovin lajin parista.

Voittamattomana 27 kamppailua otellut Nurmagomedov julkaisi Instagramissa turhautuneen päivityksen, jossa hän kertoo, ettei edes halua palkintorahoja itselleen.

Kevytsarjan mestari viittaa McGregorin huonoon käytökseen ennen ottelua, kun irlantilainen heitti metallisen nokkakärryn kohti vastustajan bussia rikkoen tämän lasin.

– Miksette potkineet ketään pois, kun heidän tiiminsä hyökkäsi bussin kimppuun ja pari ihmistä loukkantui? Nurmagomedov kysyy.

– He olisivat voineet tappaa jonkun siellä. Mikei kukaan sano mitään siitä, että minun kotimaatani, uskontoani, kansallisuuttani ja perhettäni loukataan? hän jatkaa McGregorin väitetyistä solvauksista.

Nurmagomedov hämmästelee, miten UFC reagoi vain kehässä tapahtuneeseen selkkaukseen, johon osallistuivat kummankin ottelijan tiimit.

– Jos sanotte, että minä aloitin sen, niin en ole samaa mieltä. Minä päätin sen, minkä hän aloitti.

Habibin mukaan hänen joukkuetoverinsa Zubaira Tuhugovin rankaiseminen McGregorin lyömisestä on kohtuutonta. UFC perui tapauksen johdosta Tuhugovin oman ottelun.

– Rankaiskaa minua, älkää Zubairaa. Älkääkä unohtako, että se oli Conor, joka löi ensin minun veljeäni. Katsokaa vaikka videolta, Nurmagomedov muistuttaa.

– Mutta jos päätätte erottaa hänet, teidän pitää tietää, että menetätte silloin myös minut. Emme koskaan petä veljiämme Venäjällä, ja minä olen valmis menemään päätyy asti hänen puolestaan.

– Jos yhä aiotte erottaa hänet, älkää unohtako katkaista sopimustamme tai muuten teen sen itse, Nurmagomedov vannoo.

– Ja vielä yksi asia. Voitte pitää rahani, jotka olette pidättäneet. Toivottavasti ette tukehdu niihin.

Lue myös:

    Uusimmat