Conor McGregor riehui kuin raivopää lehdistötilaisuudessa – "Sinä olisit arkussa ja minä sellissä"

UFC-tähti Conor McGregor sekosi - heitti nokkakärryt bussin ikkunaan 0:40

Conor McGregor palasi New Yorkiin hänen ensimmäiseen vapaaotteluorganisaatio UFC:n lehdistötilaisuuteen kahden vuoden tauon jälkeen. UFC:n puheenjohtaja Dana White kuvasi tilaisuutta pimeimmäksi lehdistötilaisuudeksi, jonka hän on nähnyt 17 vuotisen promoottoriuransa aikana.

Videolla Conor McGregorin johtama bussihyökkäys.

Tilaisuus oli ehtinyt kestää ainoastaan 10 sekuntia, kun McGregor aloitti oman shownsa. Hän haukkui työnantajansa, joka oli hänen mukaansa epäonnistunut katsojien hankkimisessa tapahtumaan. 

Hetkiä myöhemmin McGregor korkkasi nimikkoviskinsä ja tarjosi shotit Whitelle sekä tulevalle vastustajalleen Habib Numagomedoville. Venäläinen kuitenkin kieltäytyi juomasta. Hän myös kuittasi McGregorille, että tälle on tulossa pitkä ilta. 

McGregor, joka on vastikään solminut kuuden ottelun sopimuksen UFC:n kanssa, muisteli seuraavaksi bussihyökkäystään, jossa hän ja useat muut hyökkäsivät urheilijoita, valmentaja sekä managereita kuljettaneen bussin kimppuun. 

UFC-tähti Conor McGregor sekosi - heitti nokkakärryt bussin ikkunaan 0:40

Hän uhosi vastustajalleen Numagomedoville tapahtuneesta.

– Jos sen bussin ovi olisi auennut, tämä mies olisi nyt kuollut. Hän olisi arkussa ja minä olisin sellissä, eikä meillä olisi tätä huippuottelua, McGregor uhosi. 

– Hän ei tehnyt yhtään mitään. Hän vain istui paskalla bussissa. Hänen piti mennä naisten taakse piiloon ja aiheuttaa koko tapahtuma. Tässä on minun sijaintini, senkin idiootti. Naamasi edessä. Tee jotain asialle. Et tee mitään, McGregor jatkoi. 

ESPN:n videolta voi nähdä ja kuulla McGregorin uhon.

Kaksikon mittaillessa toisiaan lehdistötilaisuuden päätteeksi, McGregor riehui ja huusi, kun taas venäläinen oli puolestaan kylmän rauhallinen. Numagomedov jopa hiukan naureskeli vastustajansa ilveilylle ja uholle. ESPN:n video tapahtuneesta.

McGregor latoi kovaa tekstiä vastustajalleen, koska hän ei maininnut Ziyavudin Magomedovia, miestä, joka on rahoittanut ja mahdollistanut venäläisen uran. Magomedovia uhkaa tällä hetkellä pitkä vankeustuomio kahden miljardin ruplan kavaltamisesta.

Irlantilainen syytti vastustajaansa rotaksi, koska hän ei ollut yhteydessä Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin tapauksesta.

– Otit rahaa Magomedovilta, sinä likainen lipevä rotta, mitä nyt? Putin lukitsi hänet selliin. Sano jotain Putinille Magomedovin lukitsemisesta. Sano jotain. Pyydä Putinia vapauttamaan hänet. Sinä et ymmärrä, sinä hullu rotta. Olet huijari ja valehteleva rotta, McGregor latoi. 

– Hänen maanmiehensä, hänen oma kansansa, jolle hän käänsi selkänsä. He haluavat hänen poistuvan. Minä aion tehdä sen Venäjän kansalaisten puolesta. Sait rahaa harjoitusleireihin siltä roistolta, nyt hän on pienessä sellissä. Luulit tuolloin olevasi oikea kuningas. Katso nyt itseäsi, ei yhtään rahaa jäljellä, McGregor jatkoi.

McGregor ja Numagomedov kohtaavat toisensa lauantaina 6. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat