Connor McDavidin pistetahtikin kalpenee tämän rinnalla – hirmuvireessä oleva joukkuekaveri teki NHL-historiaa

Edmonton Oilersin saksalaistähti Leon Draisaitl jatkaa huimaa virettään NHL:ssä. Liigan pistepörssin kärkinimi kirjautti viime yönä Arizona Coyotesia vastaan jo 40. pisteensä (20+20) vasta 19 otteluun.

Temppu oli NHL-historiaa, sillä Draisaitl oli ensimmäinen pelaaja koko liigan historiassa, jolla oli ensimmäiseen 20 peliin kasattuna 20 maalia ja syöttöä sekä kymmenen ylivoimamaalia.

Edellisen kerran 20 maalin ja syötön rajan on rikkonut yhtä monessa pelissä Mario Lemieux kaudella 1992–1993. Kaiken kaikkiaan vain viisi muuta pelaaja on yltänyt kaksikymppisille lukemille maali- ja syöttösarakkeessa ensimmäisen 20 pelin aikana.

Saksalaispelaaja on huimassa yli kahden pisteen per peli -tahdissa, jonka rinnalla Connor McDavidinkin pistetahti kalpenee. McDavid on mättänyt näyttäviä maaleja illasta toiseen, mutta joukkuekaveri Draisaitl on ollut huomattavasti tehokkaampi maalipaikoissaan lähes 30:n laukaisuprosentilla.

Draisaitl on tehnyt yhdeksässä pelissä yli kaksi pistettä tällä kaudella. McDavid on yltänyt vain viidessä pelissä samaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja