Como: Suosikkilaulaja Tony Montana avioitui

Seurapiiritähdet kesäterassin avajaisissa 0:41

Laulaja Tony Montana avioitui elämänkumppaninsa Sarianne Reinikkalan kanssa lauantaina, uutisoi Como. Pariskunta kertoi avioitumisaikeistaan MTV.fille kesän alussa.

Katso yllä video ravintola Storyvillen avajaisista toukokuun lopulta!

Laulaja Tony Montana, oikealta nimeltään Pasi Hailio, 57, meni lauantaina 18. elokuuta naimisiin yrittäjä Sarianne Reinikkalan kanssa. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Como.

– Kosinta tapahtui Espanjassa jouluaattona yllätyksenä. Ei polvistunut, kun ei kuulemma onnistu. Heti vastasin, että kyllä, Reinikkala kertoi MTV:lle ravintola Storyvillen kesäterassin avajaisissa Helsingissä toukokuun lopulla.

– Hän on saman luonteinen kuin minäkin. Äkäinen silloin tällöin ja helposti leppyvä. Tykkää golfista, ruoanlaitosta ja hyvästä musiikista, Tony Montana kuvaili vaimoaan haastattelussa.

Montana voitti vuonna 1979 Suosikki-lehden järjestämän Rock-kuningas-kilpailun Johnny & The Dodgers -yhtyeen laulajana. Myös palomiehenä työskennellyt Montana voitti Ykköstähti-laulukilpailun vuonna 1993.

Viime vuosina Montana on esiintynyt sekä soolona että Johnny & The Dodgersin kanssa. Mies on tehnyt myös Palomestari Ruisku ja Kesämies Kalle -lastenshow'ta.

Tony Montanan ja vuonna 1981 Miss Suomeksi kruunatun Merja Varvikon lähes 20 vuoden avioliitto päättyi eroon vuonna 2005. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat