Coloradon supertähti Mikko Rantanen ei peitellyt rajua pettymystään – "Urani oudoin kausi"

Colorado Avalanchen suomalainen supertähti Mikko Rantanen oli syystäkin valtavan pettynyt Seattle Krakenille hävityn ottelusarjan jälkeen.

Hallitseva Stanley Cup -voittaja Colorado koki maanantain vastaisena yönä jättipettymyksen, kun sen pudotuspelitaival tuli päätökseensä Seattle Krakenin käsittelyssä otteluvoitoin 3-4.

Suomalaistähti Mikko Rantanen oli joukkueensa tehokkain pelaaja seitsemän maalinsa ja kymmenen tehopisteensä turvin, mutta vahva panostus ei riittänyt siivittämään Coloradoa jatkoon. Tappiollisen ratkaisupelin jälkeen median eteen asteli pettynyt suomalainen.

– Me tyhjensimme tankin ja annoimme kaikkemme. Jokainen jätkä täällä voi katsoa peiliin ja sanoa niin. Olen ylpeä jokaisesta, Rantanen toteaa Coloradon sivuilla.

– Loimme enemmän paikkoja ja pelasimme paremmin kuin he, mutta välillä sillä ei ole mitään väliä, Rantanen summaa juuri päättynyttä ottelua.

Colorado lähti ottelusarjaan ennakkosuosikkina, mutta Seattle riisui hallitsevan mestarin tyylikkäästi aseista. Rantanen ei peitellyt pettymystään median edessä.

– On turhauttavaa päästä tänne asti 82 pelin jälkeen ja pelata seitsemän pudotuspeliä ja lähteä sitten kotiin. Se on hanurista.

Rantanen oli läpi kauden Coloradon tärkeimpiä pelaajia. Hän kantoi talvella joukkueen loukkaantumissuman keskellä joukkuetta paikoin jopa reppuselässään. 50 maalin ja 100 tehopisteen rajan runkosarjassa rikkonut Rantanen niputti päättyneen kauden yhteen ytimekkäästi.

– Urani oudoin kausi, Rantanen lataa.

Lue myös:

    Uusimmat