Coco Rochan kissamainen poseeraus ei jätä ketään kylmäksi

Dramaattisia poseerauksia, kissamaisia katseita ja viettelevää kehonkieltä: näistä aineksista on huippumalli Coco Rochan koko olemus tehty. Face-sarjan mallituomari edusti suorastaan mykistävänä ilmestyksenä – ja omille poseeraustaidoilleen uskollisena – New Yorkissa pidetyssä juhlagaalassa.

Kanadalaissyntyinen huippumalli Coco Rocha, 25, kantaa tällä hetkellä räväkän, rohkean ja kuplivaisen huippumallin titteliä, eikä syyttä suotta: naisen kissamaiset silmät ovat koristaneet muotiaikakauslehtien kansia ympäri maailman jo vuosikaupalla. Cocosta on myöskin kehkeytynyt huippusuunnittelijoiden kuten Karl Largerfeldin, Zac Posenin ja legendaarisen valokuvaajan Steven Meiselin muusa.

Yli kymmenen vuotta mallintöitä tehnyt nainen on tunnettu eritoten erinomaisista poseeraustaidoistaan niin mallikuvauksissa kuin punaisellakin matolla: Metropolitan Opera Opening Night -gaalaan saapunut nainen poseerasi tottuneesti kameroille kissamaiseen olemukseensa ja dramaattiseen kehonkieleensä tukeutuen.

– Minut tunnetaan erityisesti poseerauksistani. En ole tyypillinen malli. En pelaa varman päälle, Rocha on itse kuvaillut tyyliään.

Vuoden 2013 elokuun loppumetreillä pitkät hiuksensa lyhyeksi rokkitukaksi leikkauttanut huippumalli edusti Metropolitan Opera Opening Night -tapahtumassa yllään tummansininen Greta Constantine -vaatemerkin luomus, jonka takana seisovat suunnittelijat Kirk Pickersgill ja Stephen Wong. Suunnittelija Wong tunnetaan myös Kanadan Muodin huipulle -sarjasta, jossa hän sijoittui neljänneksi.

Coco Rochasta tekee omalaatuisen ja oman aikansa mallin myös se, että nainen ylläpitää erityisen aktiivisesti muun muassa Oh-So-Coco -blogiaan päivittäen reippaasti samalla myös Facebook-, Twitter- sekä Instagram-tilejään kaikkien huippumuodista ja mallin elämästä kiinnostuneiden iloksi. Seuraajia onkin miljoonia.

Naisen hurmaava slogankin kuuluu: Veni Vidi Tweeti – I came, I saw, I tweeted. Eli toisin sanoen: Tulin, näin, twiittasin.


AVAlla keskiviikkoisin klo 21. Uusinnat maanantaisin klo 21.

Katso Coco Rochan tähdittämä Face-sarjan jakso: Yksi, kaksi, poseeraa!


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja