Mainos

CNN: Lava-auto putosi sillalta keskelle puistotapahtumaa – neljä ihmistä kuoli

1:00

Yhdysvalloissa San diegossa neljä ihmistä kuoli ja yhdeksän loukkaantui kun lava-auto syöksyi sillalta alas alapuoliseen puistoon eilen lauantaina. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava CNN.

Auto putosi noin 18 metrin matkan alas puistoon, jonne oli kerääntynyt useita ihmisiä viettämään iltaan. Pick up -auton kuljettaja loukkaantui vakavasti. Häntä epäillään nyt rattijuoppoudesta.

– On vahvistettu, että alkoholilla on osuutta tapahtumiin, toteaa San Diegon poliisilaitoksen tiedottaja Jake Sanchez.

Miestä epäillään alustavasti rattijuoppoudesta ja kuolemantuottamuksesta.

Lava-auto ajoi ulos sillalta noin puoli neljään aikaan iltapäivällä. Auto oli ajanut moottoritietä ja oli kääntynyt sillalle, jossa oli menettänyt auton hallinnan. Auton nopeudesta ei ole kerrottu julkisuuteen tietoja. Paikalla turmasta raportoi useampi media, osa myös Twitterissä.

Alapuolella olevaan Chicano-puistoon oli kerääntynyt kymmeniä ihmisiä moottoripyörätapahtumaan.

– Vilkaisin ylös ja näin auton lentävän ilmassa. Ajattelin, että nyt se osuu minuun ja väistin, kertoo Delores DeAngelo CNN:n yhteistyökumpppanikanavalle Kusille.

– Pölyä, hiekkaa ja autonosia lensi joka paikkaan. Kun pääsin ylös, niin huomasin kaikkien lähtevän juoksemaan auton luokse, koska ymmärrettiin, että siellä on ihmisiä.

Auto murskasi pudotessaan neljä ihmistä alleen. Pelastusviranomaiset kertovat yhden muun saaneen vakavia vammoja ja seitsemään muun lievempiä vammoja turmassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.