Mainos

Ajoneuvo ajanut jalankulkijoiden päälle New Yorkissa – poliisin mukaan ilmeisesti onnettomuus

1:05

Ajoneuvo on ajanut jalankulkijoiden päälle New Yorkin Times Square -aukiolla. 

New Yorkin pelastusviranomaiset kertovat Twitterissä, että yksi ihminen on kuollut ja 19 loukkaantunut. Poliisi kertoo CBS:lle, että kyse ei olisi terrorismista. CNN-uutiskanava kertoo tapahtumaa tutkittavan onnettomuutena. 

Auton kuljettajan kerrotaan menettäneen ajoneuvon hallinnan, ja poliisin mukaan tapaus ei ole kytköksissä terrorismiin, kertoo CBS News.

Silminnäkijät kertovat uutistoimisto Reutersille autonkuljettajan toiminnan näyttäneen tahalliselta. Auto oli tiettävästi ajanut muuta liikennettä vastaan ja siitä jalkakäytävälle.

Jalkakäytävälle ajanut auto syttyi palamaan. Poliisin mukaan auton kuljettaja on otettu kiinni ja alue on suljettu, kertoo BBC. Poliisin mukaan ajaja on 26-vuotias mies. Viranomaiset kertovat Wall Street Journalin mukaan, että kuljettaja on pidätetty aiemmin kaksi kertaa päihtyneenä ajamisesta.

Videolla näkyy kuinka poliisi taluttaa autoa kuljettaneen henkilön poliisiautoon. 

New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo ja New Yorkin pormestari Bill de Blasio ovat matkalla tapahtuma-alueelle. Presidentti Donald Trump on tietoinen tapahtumasta, kertoi Valkoisen talon tiedottaja Sean Spicer.

Times Square on New Yorkin ydinkeskustaa. Trump Tower sijaitsee noin puolentoista kilometrin päässä tapahtumapaikasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.