CNN: Ihmiskaupan uhrin järkyttävä tarina: Raiskattiin jopa 30 kertaa päivittäin

Meksikolainen Karla Jacinto oli vasta 12-vuotias, kun hän joutui ihmiskaupan uhriksi. Nuoren tytön nöyryyttävä vankeusaika kesti neljä vuotta ja nyt parikymppinen nainen haluaa tarinansa avulla antaa kasvot ihmiskaupalle.

Karla Jacinto on nyt 23-vuotias ja on kertonut järkyttävän tarinansa uutiskanava CNN:n lisäksi useille tahoille, kuten Paavi Franciscukselle ja Yhdysvaltain kongressille. Karlan mukaan ihmiskauppa ja pakotettu prostituutio on kasvava ongelma koko maailmassa.

– On alaikäisiä, joita hyväksikäytetään, houkutellaan ja kiskaistaan kauas perheistään. Jos asialle ei tehdä mitään, monella tytöllä on riski joutua ihmiskaupan uhriksi useiden vuosien ajaksi ja joutua raiskatuksi kymmeniätuhansia kertoja, aivan niin kuin minulle tapahtui, Karla Jacinto toteaa.

Karla oli 12-vuotias, kun 22-vuotias mies houkutteli hänet matkaansa. Karlan perheolot olivat vaikeat ja hän oli otettu mieheltä saamastaan huomiosta. Nuoren tytön ei ollut vaikeuksia pohtia vastausta, kun mies pyysi häntä mukaansa.

– Asuin hänen kanssaan kolme kuukautta, jonka aikana hän kohteli minua todella hyvin. Hän rakasti ja huomioi minua, osti minulle vaatteita, kenkiä, kukkia ja suklaata. Kaikki oli kaunista, Karla kuvailee.

Mutta varoitusmerkkejä oli jo ilmassa. Miehen serkut tulivat asunnolle joka viikko uusien tyttöjen kanssa ja lopulta Karlalle selvisi, että he olivat parittajia. Karla vedettiin mukaan ihmiskauppaan.

– Miehet kertoivat minulle kaikki, mitä asiakkaiden kanssa piti tehdä ja kuinka heille tulisi puhua, jotta saisin lisää rahaa.

Aluksi Karla kuljetettiin yhteen Meksikon suurimmista kaupungeista, Guadalajaraan, missä hänet pakotettiin työskentelemään prostituoituna.

– Aloitin aamukymmeneltä ja lopetin työni keskiyöllä. Olimme Guadalajarassa viikon ja minulla oli 20 asiakasta päivittäin. Suljin silmäni, etten nähnyt mitä he tekivät minulle, Karla kertoo CNN:n haastattelussa.

Karlan mukaan hänet lähetettiin seuraavan neljän vuoden aikana useisiin meksikolaisskaupunkeihin, joissa hänet pakotettiin työskentelemään prostituoituna. Hänellä ei ollut lomia, eikä vapaapäiviä ja ensimmäisten päivien jälkeen asiakasmäärät kasvoivat jopa kolmeenkymmeneen päivittäin. Karla Jacintonin omien laskelmien mukaan hänet raiskattiin neljän vuoden aikana yhteensä jopa kymmeniätuhansia kertoja.

Karlan painajainen päättyi vuonna 2006, jolloin hänet vapautettiin ihmiskaupan vastaisessa poliisioperaatiossa. Karla oli tuolloin 16-vuotias.

Lue Karla Jacinton uskomaton tarina kokonaisuudessaan uutiskanava CNN:ltä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja