Alle kaksivuotias selvisi lähes kolme vuorokautta yksinään metsässä – Pelastajat: ”Tämä on suoranainen ihme”

Kadonnut pikkulapsi löytyi hengissä – oli kateissa kolme päivää 1:13

Hieman alle kaksivuotias Kenneth Howard katosi Kentuckyn metsiin sunnuntai-iltana paikallista aikaa. Poika löytyi massiivisten etsintöjen jälkeen keskiviikkona. Etsintöihin osallistui poliisin ja pelastuslaitoksen lisäksi satoja vapaaehtoisia.

Kentuckyn metsissä on paljon vaaran paikkoja. Sen lisäksi, että alueella liikkuu karhuja, siellä on myös jyrkkiä kallioita. On suoranainen ihme, että poika löytyi elossa.
Palomies Michael Tussey ei ollut uskoa silmiään, kun poika löytyi.

– Kuulin etäältä jotakin itkun tapaista. Huusin toisille, että he tulisivat paikan päälle. Sen jälkeen kuulin itkun uudelleen ja pistin juoksuksi.

Michael Tussey saapui ensimmäisenä paikalle.

– Se oli todella koskettavaa. En edes odottanut pojan olevan enää elossa ja sitten tiheikköjen välistä pisti esiin pieni pää vaaleine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän kertoo liikuttuneena.

Kentuckyn poliisin mukaan tutkinnassa näyttää tällä hetkellä siltä, että poika vain yksinkertaisesti lähti vaeltamaan takapihaltaan liian kauas. Tapaukseen ei tiettäväsi liity rikosta.

Palokunta pitää pojan pelastumista suoranaisena ihmeenä.

– Tämä poika oli Jumalan kämmenellä koko ajan. Me vain saavuimme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, sanoo liikuttunut Josh Parsons Prestonburgin palokunnasta.

Poika toimitettiin sairaalaan ja hänen odotetaan pääsevän tällä viikolla kotiin.

 

Lue myös:

    Uusimmat