Clooneyn vaimon hääpuku jäi yhdeksi de la Rentan viimeisistä töistä

Tähtien suosima muotisuunnittelija Oscar de la Renta on kuollut 82 vuoden iässä.

De la Rentan kuoleman on vahvistanut hänen vaimonsa Annette de la Renta. Virallista kuolinsyytä ei ole kerrottu.Vuonna 2006 de la Renta oli kertonut parantuneensa syövästä.

Oscar de la Rentan tulevaa mallistoa esiteltiin syyskuussa New Yorkin muotiviikoilla. Samoihin aikoihin tunnettu muotisuunnittelija vielä edusti julkisuudessa, hyväntekeväisyystapahtumassa.

De la Rentan viimeisimpiin töihin kuului näyttelijä George Clooneyn vaimon Amal Alamuddinin näyttävä hääpuku. Hello! ja People -lehdet ovat julkaisseet nettisivuillaan kuvia upean Alamuddinin häätyylistä.  Alamuddinin hääpuvun yksityiskohdissa nähtiin käsin kiinnitettyjä helmiä ja timantteja sekä näyttävä laahus. 

Alamuddin on kommentoinut People-lehdelle kunnioittavansa legendaarista suunnittelijaa ja hänen luomaa eleganttia tyyliä.  De la Renta myös poseerasi Vogue-lehden sivuilla yhdessä Alamuddinin kanssa morsiamen viimeisessä hääpuvun sovituksessa.

Maailmankuulun suunnittelijan työt olivat monen Hollywood-tähden mieleen. Esimerkiksi Oscar-gaalassa hänen luomuksissaan ovat edustaneet muun muassa Amy Adams, Sarah Jessica Parker, Penélope Cruz ja Jennifer Garner.

De la Renta oli tunnettu myös monien ykkösnaisten kuten Nancy Reaganin, Betty Fordin, Hillary Clintonin ja Laura Bushin luottosuunnittelijana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja