Clooneyn häiden DJ paljasti Georgen musiikkivalinnat

Hurmurinäyttelijä George Clooneyn häitä juhlittiin italiassa viime viikonloppuna neljän päivän ajan.

George Clooney ja Amal Alamuddin menivät naimisiin Italiassa viime viikonloppuna. Hulppeita häitä juhlittiin usean päivän ajan ja ystävät kokoontuivat hääjuhlan lisäksi lukuisille illallisille.

Tänä viikonloppuna People-lehti on kaivanut esiin yksityiskohtia häähumusta. Lehti on haastatellut häissä DJ:nä toiminutta Sam Youngia, joka paljastaa häiden olleen varsinaiset bileet.

– He tanssivat läpi yön. George tykkää tanssia, se oli ihan hullua! George todella piti puolensa tanssialttialla.

Brittiläinen DJ kertoo viihdyttäneensä vieraita musiikkivalinnoillaan lauantain hääjuhlassa sekä kahdessa eri tilaisuudessa sunnuntaina. Young hehkuttaakin vieraiden viihtyneen hyvin ja varsinkin lauantaina tunnelma oli ollut katossa.

DJ paljastaa soittaneensa Clooneyn häissä klassisisia disco, funk ja soul -kappaleita. Soittolistalta löytyi muun muassa Michael Jacksonin, Blondien ja David Bowien musiikkia. Kävi myös ilmi, että Clooney on niin ikään toiminut aikoinaan DJ-hommissa.

–  Hän kertoi minulle olleensa DJ 15 vuoden ajan. Uskon tämän olleen ennen hänen näyttelijän uraa.

Lauantain villin hääjuhlan jälkeen tunnelma oli rento sunnuntaisella brunssilla.

– Brunssilla oli hauskaa, vieraat ottivat paljon kuvia ja tunnelma oli rento. Viikonloppu oli mahtava, oikeastaan aivan uskomaton, Young kertoo.

35-vuotias DJ on monien muidenkin julkisuuden henkilöiden suosiossa. Hän on esiintynyt muun muassa Elton Johnin, Justin Timberlaken sekä prinssi Williamin ja Harryn tilaisuuksissa.

Lue myös:

    Uusimmat