Clooneyn hääkuvat julkaistiin – näyttävä vaimo luotti pitsiin

Hello! ja People -lehdet julkaisevat intiimejä kuvia Clooneyn ja Alamuddinin häistä.

Hurmurinäyttelijä George Clooneyn ja asianajaja Amal Alamuddinin häitä juhlittiin viikonloppuna näyttävästi Italiassa. Venetsiassa neljä päivää kestäneissä häissä nähtiin lukuisia tähtivieraita, mutta itse hääjuhla pysyi yksityisenä.

Häitä juhlittiin seitsemän tähden Aman Grand Canale -hotellilla. Maanantaina pari vihittiin vielä virallisesti Venetsian kaupungintalolla.

– George ja Amal säteilivät koko illan. Häät olivat niin erityiset ja upeat. Tulen muistamaan tämän ikuisesti, ihanat päivät täynnä tunnelmaa, ystäviä ja sukulaisia, Alamuddinin äiti Baria kuvaili People-lehdelle.

Hello! ja People -lehdet ovat tiistaina julkaisseet nettisivuillaan ensimmäiset kuvat upean Alamuddinin häätyylistä. Lisää kuvamateriaalia häistä on luvassa myöhemmin julkaistavissa lehdissä.

Alamuddin asteli noin sadan kutsuvieraan ja komean sulhasensa eteen lauantaina Oscar de la Rentan pitsipuvussa. Upean hääpuvun yksityiskohdissa nähtiin käsin kiinnitettyjä helmiä ja timantteja sekä näyttävä laahus.

Alamuddin on kommentoinut People-lehdelle kunnioittavansa legendaarista suunnittelijaa ja hänen luomaa eleganttia tyyliä. Sulhanen puolestaan edusti Giorgio Armanin puvussa.

Katso kuvat hääparista täältä ja täältä.

Lue myös:

    Uusimmat