Mainos

Clinton ja Trump solvasivat toisiaan luvan kanssa roast-tilaisuudessa: "Hillary pyysi minua armahtamaan hänet"

Kipakkoja puheenvuoroja ei säästelty, kun Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat ”grillasivat” toisiaan luvan kanssa hyväntekeväisyystilaisuudessa. Molemminpuolisen näpäyttelyn parhaat palat valikoitiin videolle.

Al Smith -hyväntekeväisyysillallisilla järjestettiin tänä vuonna niin sanottu roast-tilaisuus, jossa Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat Hillary Clinton ja Donald Trump pääsivät soimaamaan toisiaan ja iskemään vyön alle – kerrankin ilman, että herättää paheksuntaa.

New York Times valikoi parhaat heitot tilaisuudesta kuvaamalleen videolle.

– Hillary törmäsi minuun käytävällä ja sanoi kohteliaasti ”pardon me”, aloitti Donald Trump.

Näpäytys liittyy Trumpin toisessa vaaliväittelyssä heittämään kommenttiin, jossa hän uhkasi vanhaan sähköpostijupakkaan liittyen Clintonia vankilalla. Pardon tarkoittaa sekä anteeksipyyntöä että armahdusta.

Trump myös huomautti, että hyväntekeväisyystilaisuus lienee ensimmäinen kerta, kun Clinton puhuu teollisuuspohatoille ilman, että hänelle maksetaan siitä, viitaten Clintonin suosioon puhujana yritysten tilaisuuksissa ja yliopistoissa.

Clintonkaan ei hissutellut, kun hänen vuoronsa tuli.

– Hienoa, että olen vuorossa Donaldin jälkeen. En olisi uskonut hänen suostuvan näin rauhanomaiseen vallanvaihtoon, hän murjaisi.

– Olen nyt kuunnellut hänen puheitaan kolmen tällaisen tilaisuuden ajan. Ja hän kun väittää, etten ole riittävän kestävä presidentiksi. Olen seissyt hänen vierellään nyt yhteensä neljä ja puoli tuntia – pidempään kuin yksikään hänen kampanjajohtajistaan.

4:06

0:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.