Mainos

City-liittymä halvin puhua

City-matkapuhelinliittymää on halvempaa käyttää kuin kaksitaajuus- ja GSM 900 -liittymiä. Länsi-Suomen lääninhallituksen tekemän hintavertailun mukaan Cityliittymä osoittautui muita edullisemmaksi, olipa kyse sitten päiväaikaan tai vapaa-aikaan sijoittuvasta käytöstä.

GSM 900 -liittymä osoittautui vertailussa kaksitaajuusliittymää edullisemmaksi vapaa-aikana soitteleville. Yleiskäytössä ja päiväaikaan runsaasti soitettaessa sen sijaan kaksitaajuusliittymät olivat edullisempia.

Hintavertailussa selvitettiin myös kustannuseroja eri operaattoreiden välillä. Radiolinjan ja Soneran liittymien väliset puhelinkustannusten erot osoittautuivat pieniksi.

Lääninhallituksen mukaan matkapuhelinliittymän hankinnassa kannattaa arvioida tarkasti oma käyttötarve. Kustannuksia vertailtaessa pitäisi osata ottaa huomioon mm. se, minne, mistä ja mihin vuorokauden aikaan yleensä soittaa ja miten pitkiä puheluita puhuu. Cityliittymä voi olla hyvä vaihtoehto, mikäli puhelinta tarvitaan pienellä alueella, todetaan lääninhallituksesta.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.