Christoffer Strandberg ja Dennis Nylund kohtasivat ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten: "Muistan, että hän oli..."

8:32
Putous-voittaja Dennis Nylund paljastaa, millaisia hahmokeikkoja häneltä on tilattu: "Aina löytyy joku keino"

Christoffer Strandberg ja Dennis Nylund ovat tunteneet toisensa jo pidempään. 

Putouksen 13. kauden juontaja Christoffer Strandberg ylistää näyttelijäkollegaansa Dennis Nylundia tuoreessa Instagram-päivityksessä. Nylund voitti kauden sketsihahmokilpailun Folke Rundqvist -sketsihahmollaan. 

Stranbergilla ja Nylundilla on yhteistä historiaa. 

–  Me kaksi tavattiin jo melkein 10 vuotta sitten Teatterikorkeakoulun kautta. Oltiin samaan aikaan koulussa vain muutaman vuoden, mutta suomenruotsalainen teatterimaailma mahtuu Hemulin taskuun, Strandberg kirjoittaa. 

Strandberg on vakuuttunut Nylundin lahjoista.  

– Muistan, että hän oli jonkinsortin hyperlahjakas, mutta ujo tyyppi. Kiitos Putouksen sain oppia, että hän on muutakin. Nimittäin todella kunnianhimoinen, helkkarin hauska, sydämellinen, tarkka ja lämmin ihminen.

– Olen erityisen ylpeä ja onnellinen tämän kauden uusista näyttelijöistä. Dennis on aidosti ollut yllättynyt siitä hurmiosta, jonka hän on aiheuttanut. Ketään muuta se ei kyllä yllättänyt.  On upeaa nähdä kuinka ahkera ja nöyrä kaveri, joka raataa unelmiensa eteen, myös saavuttaa ne.

Nylund on vastannut oitis päivitykseen. 

– Kiitos rakas toffeli. Olet lahjakkaimpia ihmisiä mitä olen koskaan tavannut. On suuri kunnia saada seistä sun vierellä ja kokea uusia elämän tuulia. Kiitos tästä kaudesta ja kiitos kun olet sinä. Ja hemulin taskussa on ihmisen hyvä olla, Nylund kirjoittaa. 

Into maailmalle

35-vuotias tanssija-näyttelijä Nylund on lähtöisin Oulusta, jossa hän syntyi ja vietti nuoruutensa. Vaikka lapsuus Oulussa oli Nylundin mukaan hyvä, oli kaupunki hänelle kuitenkin jollain tapaa haastavakin.

– Mulla oli hirveä into päästä maailmalle ja isoihin kuvioihin. Mutta kyllä se Oulu kasvatti siinä mielessä hyvin, että se on tarpeeksi kaukana esimerkiksi täältä Helsingistä ja maailmalta, että se nostatti ehkä sitä intoa vielä treenata kovempaa ja päästä vielä pidemmälle.

Nylundin kotikieli on aina ollut ruotsi, mutta ystävät ja muut kodin ulkopuoliset ihmiset ovat olleet aina pitkälti suomenkielisiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja