Christian Horner kommentoi ympärillään pyörivää kohua – "Saa luvan riittää"

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on kommentoinut itsensä ympärillä pyörinyttä kohua.

Red Bullin naispuolinen työntekijä syytti Horneria epäasiallisesta käytöksestä, mutta Red Bull tiedotti ennen F1-kauden avauskisaa, että Horner on vapautettu kaikista epäillyistä syytöksistä.

Kohu ei kuitenkaan ottanut tallin päätöksenkään jälkeen laantuakseen. Jos Verstappen kommentoi Bahrainin osakilpailun jälkeen todella suoranaisesti Horner-kohua ja tallissa vallitsevaa tilannetta.

Nyt myös Horner on kommentoinut ympärillä pyörivää myllerrystä.

– Tämä on ollut todella raskasta aikaa. Minä olen naimisissa ja minulla on kolme lasta. Olen ollut onnekas ihanasta perheestäni ja todella kannustavasta vaimostani. Vaimoni on ollut valtavan kannustava, mutta perheeni tungettelu saa luvan riittää, Horner toteaa Motorsportin mukaan.

– Vain minut on nimetty tähän, joten tietystikin se on ollut raskasta.

Horner on alusta alkaen kiistänyt häneen kohdistuneet syytökset. Red Bullin tallipomo korostaa, että ulkopuolisen tahon tekemä tutkinta on tehty huolella kaikki mahdolliset faktat ja todisteet huomioiden.

– Valitus käsiteltiin ammattimaisimmalla tavalla ja johtoporras palkkasi ulkopuolisen, yhden maan hyvämaineisimmista lakimiehistä. Hän käytti aikaa tutkiakseen kaikki tosiasiat. Hän tuli lopputulokseen, jossa hän hylkäsi valituksen. Meidän on aika siirtyä eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat