Christian Horner astui ensi kertaa julkisuuteen: "Tiimi ei ole koskaan ollut vahvempi"

Keskiviikkona F1-kauden avaukseen Bahrainiin saapunut Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo olevansa helpottunut häneen kohdistuneen tutkinnan päättymisestä.

Red Bull tiedotti keskiviikkona, että yhtiö ei nähnyt sisäisessä tutkinnassaan aihetta ryhtyä toimenpiteisiin Horneria vastaan työntekijän esittämien väärinkäytössyytösten takia.

Tallipäällikkö matkusti tutkinnan päätyttyä muun tiimin perässä Bahrainiin ja jäi pois F1-kauden avauskisaa edeltäneistä lehdistötilaisuuksista. Torstaina Sky Sports sai häneltä nopean haastattelun ennen harjoitusten alkua.

– Olen vain tyytyväinen, että prosessi on ohi. En tietenkään voi kommentoida sitä. Keskityn nyt vain kisaan ja alkavaan kauteen, jotta voimme puolustaa kahta mestaruuttamme, Horner kommentoi.

Red Bull ilmoitti tiedotteessaan, että Hornerista syytöksiä esittäneellä työntekijällä on mahdollisuus valittaa yhtiön päätöksestä. Horner ei ollut halukas pohtimaan mahdollisia jatkotoimia.

– En voi antaa sinulle mitään enempiä lausuntoja. Prosessi on suoritettu loppuun.

– Tiimin sisällä (yhtenäisyys) ei ole koskaan ollut vahvempi, Horner vakuutti.

Bahrainin F1-viikonlopun ensimmäiset harjoitukset ajetaan torstaina kello 13.30. Kisa starttaa lauantaina kello 17 Suomen aikaa.

Huimaa kuvaa! Huippunopea drone seurasi Max Verstappenia F1-radalla – tähtikuskikin innostui näkemästään 4:16
Video: Huimaa kuvaa! Huippunopea drone seurasi Max Verstappenia F1-radalla – tähtikuskikin innostui näkemästään

Lue myös:

    Uusimmat