Red Bull -pomo myöntää: Jos Verstappenin rajua lausuntoa seurasi "väistämätön keskustelu"

Kovaa arvostelua tähtikuljettajansa Max Verstappenin isältä Jos Verstappenilta saanut Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo osapuolten keskittyvän nyt F1-kisatapahtumiin.

Jos Verstappen laukoi viime viikonlopun Bahrainin GP:n yhteydessä yllättävän kovasanaisen lausunnon, jonka mukaan Red Bull voi hajota sisäisesti, jos Horner jatkaa tehtävässään aiheuttamansa kohun jälkeen.

Red Bull oli vain pari päivää aiemmin todennut Hornerin syyttömäksi tallin naistyöntekijän esiin nostamaan epäasialliseen käytökseen.

– Kun hän (Horner) pysyy pestissään, tallissa on jännitteitä. Vaarana on tiimin repeytyminen kahtia. Ei tämä tällä lailla voi jatkua, homma räjähtää. Hän esittää uhria, vaikka on itse aiheuttanut ongelmat, Verstappen ärähti Bahrainissa.

Jos Verstappen nähtiin kisaviikonloppuna keskustelemassa sekä Hornerin että Mercedes-pomo Toto Wolffin kanssa. Tämä käynnisti huhut mestarikuski Max Verstappenin lähtöaikeista.

– Olen luonnollisesti tietoinen kommenteista, joita on sanottu, Horner myönsi torstaina Saudi-Arabiassa.

– Kävimme kisan jälkeen keskustelun, ja kaikkien keskittyminen on nyt erittäin paljon tulevaisuudessa. Talli keskittyy kahden viime kauden mestaruuden ja Max kolmen MM-tittelin puolustamiseen. Kävimme keskustelut Bahrainin kisan yhteydessä, ja katsomme nyt erittäin vahvasti eteenpäin, Horner kommentoi.

Kysymyksiin Jos Verstappenin kanssa käymänsä keskustelun sisällöistä Horner ei halunnut vastata.

– En ala kertoa julki kaikkia yksityisiä keskusteluita, mutta niitä on väistämättä käyty.

Lue myös:

    Uusimmat