Christian Eriksen palaa pelikentille sydänpysähdyksen jälkeen – "Joka hetkeä on pidettävä arvossa"

Tanskan jalkapallomaajoukkueen Christian Eriksen sai kentällä sydänkohtauksen - tila nyt vakaa 1:48
Huuhkajien ja Tanskan välisessä ottelussa koettiin pelottava hetki, kun Christian Eriksenin sydän pysähtyi. Katso videolta Tulosruudun raportti aiheesta.

Tanskalaisjalkapalloilija Christian Eriksen pelaa ensimmäisen kilpailullisen pelinsä sitten viime kesäkuun dramaattisten tapahtumien, kun Brentford kohtaa Englannin Valioliigassa lauantaina Newcastlen.

Brentfordin tanskalaisvalmentaja Thomas Frank vahvisti ottelun aattona maanmiehensä pelaamisen. Eriksen sai sydänpysähdyksen kesäkuussa Suomen ja Tanskan välisessä EM-kisaottelussa.

Rytmihäiriötahdistimen saanut keskikenttätähti siirtyi tammikuun lopulla Brentfordiin italialaisesta Interistä, sillä Italian terveyssäännökset estivät uran jatkumisen saapasmaassa.

–  Christian on kokoonpanossa ja pääsee kentälle. Se on iso juttu meille kaikille, mutta etenkin Christianille ja hänen perheelleen, Frank kertoi.

–  Kaikille jotka näkivät tuon tapahtuman (kesäkuussa) tämä on jälleen muistutus siitä, että on etuoikeus olla elossa ja joka hetkeä on pidettävä arvossa. 

Lue myös:

    Uusimmat