Chris Brownin väkivaltaisen käyttäytymisen taustalla mielenterveysongelmat

Laulaja Chris Brownin ailahtelevalle ja väkivaltaiselle käytökselle on löytynyt selitys. Parhaillaan vieroitusklinikalla hoidettavana olevan Brownin diagnoosi paljastui oikeudenkäynnin aikana.

Laulaja Chris Brownilla on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö, vaikea unettomuus ja traumanjälkeinen stressihäiriö. Tieto käy ilmi oikeuden dokumenteista, kertovat useat eri lähteet.

Vieroitusklinikan edustajien mukaan laulajan sopimaton käytös johtui hoitamattomasta sairaudesta.

– Brownista tuli aggressiivinen ja väkivaltainen hoitamattomien terveysongelmiensa, toistuvan unenpuutteen, sopimattoman itsensä lääkitsemisen ja traumanjälkeisen stressihäiriön takia, dokumenteissa kirjoitetaan TMZ:n mukaan.

TMZ:n mukaan Brownilla diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö on tyyppiä II, joka on Wikipedian mukaan huonommin tunnettu ja tunnistettavissa kuin tyypin I häiriö.

Oikeus määräsi Chris Brownin jatkamaan vihanhallinta -ja huumevieroitusohjelmaansa Malibussa sijaitsevalla luksusklinikalla vielä kahden kuukauden ajan. Tämä siitä huolimatta, että ehdonalaisvalvojan mukaan laulaja on edistynyt tavoitteissaan hyvin.

Brown kirjoittautui klinikalle kolme kuukautta sitten. Hän elää hyvin kurinalaista elämää hoitolaitoksessa, heräten joka aamu viiden aikaan. Brown hoitaa klinikalta käsin myös yhdyskuntapalveluksensa, jonka lisäksi hän osallistuu viikon aikana kuudesta kahdeksaan terapiasessioon.

Chris Brownin ongelmat tulivat ilmi vuonna 2009, kun hän pahoinpiteli silloisen tyttöystävänsä laulaja Rihannan.

Lähteet: CNN, People, TMZ, E! News

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat