Chelsea tuskailee – "Tulos on minun vastuullani"

Lontoolaisjoukkue Chelsean pelaaminen jalkapallon Englannin Valioliigassa on kääntynyt tammikuun lopun valmentajavaihdoksen myötä päälaelleen. Chelsea pelasi lauantaina Leedsin vieraana jo kolmannen maalittoman tasapelinsä Thomas Tuchelin alaisuudessa. Ex-luotsi Frank Lampardin johdolla Chelsea jäi maalittomaan tasapeliin 57 ottelussa vain kahdesti.

Tuchelin valmennuksessa Chelsea ei ole hävinnyt vielä kertaakaan ja hänen Chelseansa on päästänyt 12 ottelussa vain kaksi maalia. Saksalainen ei murehtinut sitä, että sarjanelonen menetti kaksi pistettä 11:ntenä olevalle Leedsille.

– Meillä oli riittävästi paikkoja tehdä maali tai kaksi. Valitettavasti emme tehneet, joten tasapelin kanssa pitää elää. Mielestäni pelaajamateriaalimme on riittävän laadukas hyödyntämään tuollaiset paikat. Tulos on minun vastuullani, mutta puhuisimme aivan eri asioista, jos olisimme tehneet maalin, Tuchel sanoi Chelsean verkkosivuilla.

Tasapeli oli Leedsille vasta kauden kolmas. Edellisen kerran Leeds oli päätynyt Valioliigassa pistejakoon 18 ottelua sitten marraskuussa.

Zaha jäi seisomaan muiden polvistuessa

Crystal Palacen 1–0-kotivoitossa West Bromwichia vastaan otsikot vei Palacen tähtihyökkääjä Wilfried Zaha. Zaha koki, että rasismin vastaisena eleenä viime kesänä Valioliigassa käyttöön otettu tapa polvistua ennen ottelua on tullut tiensä päähän.

– Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa, mutta minun mielestäni polvistumisesta on tullut rutiininomaista ja se ei aja asiaansa. Tiedän, että Valioliiga ja muut tahot tekevät töitä muutoksen tekemiseksi ja arvostan sitä paljon. Minä haluan nyt keskittyä vain jalkapalloon. Aion jatkossakin seisoa, Zaha sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Paikkaa kärkiviisikossa kärkkyvä Everton taipui kotonaan Burnleylle 1–2. Burnley otti voitolla askeleen kohti sarjan keskikastia.

Lue myös:

    Uusimmat