Charlotte Kalla joutui Venäjän ruotsalaisen maajoukkueluotsin kolaamaksi: "Miettikää minkälaisia otsikoita siitä olisi tullut?"

Maastohiihtomaajoukkueet valmistautuvat paraikaa noin kuukauden päästä alkavaan kauteen. Italian Val Senalesin leirillä koettiin hämmentävä tilanne, kun Venäjän maajoukkueen ruotsalaisluotsi Markus Cramer kolasi vahingossa Charlotte Kallan.

Kalla ja muut hiihtäjät kulkevat hissillä kolmen kilometrin korkeuteen joka aamu. Siellä he hiihtävät kahdeksan kilometrin lenkkiä parin tunnin ajan. Kalla oli juuri hypännyt pois hissistä, kun yhteentörmäys tapahtui.

– Minun piti vain laittaa sukset jalkaani, mutta kaaduin venäläisten valmentajan toimesta. Hän liukui mäkeä alas. Huusin vain, että mitä täällä tapahtuu, Kalla kertoi Expressenille.

– Siellä oli niin liukasta. Olin jo kertaalleen kaatunut ja satuttanut käteni vain muutamia minuutteja aiemmin. Sitten kaaduin uudelleen ja kolasin Charlotte Kallan. Miettikää minkälaisia otsikoita siitä olisi tullut Ruotsissa, jos olisin telonut hänet kunnolla? Herranjumala, Cramer sanoi.

Molemmat selvisivät tilanteesta vammoitta.

– Nyt sille voi melkein pelkästään nauraa. Sehän oli niin koomista, Kalla totesi.

Maastohiihdon maailmancup käynnistyy 29. marraskuuta Rukalla.

Lue myös:

    Uusimmat