Charlie Sheenin ex-vaimot juhlivat yhdessä

Yleensä ex-vaimot eivät voi sietää toisiaan, mutta näyttelijä Charlie Sheenin exät tulevat harvinaisen hyvin toimeen keskenään. Sheen yllätti järjestämällä yhdessä ex-vaimonsa Denise Richardsin kanssa syntymäpäiväjuhlat viimeisimmälle ex-vaimolleen, Brooke Muellerille.

Näyttelijä Charlie Sheenillä, 46, on käynyt hyvä tuuri vaimojen valinnassa. Miehen onneksi exät eivät tappele keskenään eivätkä myöskään miehen itsensä kanssa. Kolmikolla on jopa niin hyvät välit, että yhteiset juhlat eivät tuota ongelmia. Neljä vuotta Sheenin kanssa naimisissa ollut Denise Richards paljasti eilen Twitterissä, että trio myös juhlii yhdessä

– Pidän juhlat tänään. Ex-vaimo #2 (minä) pitää ex-vaimolle #3 (Brooke) syntymäpäiväjuhlat kotona. Ja ex-aviomiehemmekin on täällä. Mites teidän sunnuntai? Richards twiittasi.


Sheen oli naimisissa Brooke Muellerin kanssa vuodesta 2008 vuoteen 2011 ja pari on edelleen hyvissä väleissä keskenään.

– Charlie ja Denise päättivät pitää Brookelle juhlat hänen 35-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi, lähde kertoi Radarille.

– Charlien ja Denisen lapset, Sam ja Lola, ja hänen ja Brooken kaksoset, Bob ja Max, yhdessä Richardsin adoptoidun tyttären Eloisen kanssa, ovat kaikki paikalla, lähde kertoi ennen juhlia.

– Charlie, Denise ja Brooke tulevat toimeen keskenään äärimmäisen hyvin. He haluavat parasta lapsille ja aidosti rakastavat ja tukevat toisiaan.

Sheen on ollut 1990-luvulla naimisissa myös Donna Peelen kanssa.

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja