Charlie Sheen keskeytti HIV-lääkityksensä: "Synnyin kuolleena"

Charlie Sheen keskeytti lääkityksensä ja yritti löytää vaihtoehtoisia hoitomuotoja Meksikosta. Lääkäri luotti vaihtoehtoisiin keinoihinsa niin, että ruiskutti HIV-positiivisen Sheenin verta itseensä.

Näyttelijä Charlie Sheen paljasti amerikkalaisessa The Dr Oz Show -televisio-ohjelmassa, että oli keskeyttänyt lääkärin määräämän HIV-lääkityksensä. Hän yritti löytää vaihtoehtoisia hoitomuotoja ja hakeutui Meksikoon tohtori Sam Chachouan luokse.

– En ole syönyt lääkkeitäni noin viikkoon. Riskeeraanko elämäni? Varmasti. Entä sitten? Synnyin kuolleena. Se osa ei huoleta minua, tähti sanoo joulukuussa nauhoitetussa osiossa.

Mirror-lehden mukaan Chachoua oli niin luottavainen hoidon tehokkuudesta, että oli ruiskuttanut Sheenin verta itseensä.

Mirror kertoo, että lääkkeiden käytön lopettaminen näkyy jo Sheenin verikokeissa. HI-viruksen määrä pystyttiin pitämään lääkityksellä niin alhaisena, ettei sitä havainnut verikokeessa. Tauon jälkeen tilanne oli muuttunut.

Sheen kommentoi olevansa tolaltaan, kun arvot olivat muuttuneet.

Sheenin edustaja on kertonut, että Sheen on nyt palannut takaisin lääkitykselleen.

Sheen diagnosoitiin HIV-positiiviseksi noin neljä vuotta sitten. Hän kertoi tartunnastaan julkisuudessa ensimmäisen kerran marraskuussa 2015.

Paljastusta edelsi amerikkalaissivustojen uutisoinnit nimeämättömästä HIV-postiivisestä tähdestä, joita seurasi spekulaatiomylly sosiaalisessa mediassa.

Lähde: People, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat