Charles Leclercin ulosajo palautti rankkoja muistoja Lewis Hamiltonin mieleen – "En poistunut huoneestani kahteen–kolmeen päivään"

Ferrarin Charles Leclercin aika-ajot formula ykkösten Azerbaidzhanin GP:ssä päättyivät toisen osion ulosajoon, minkä jälkeen monacolainen sätti rajusti itseään. Kakkosruutuun tallikaverinsa Valtteri Bottaksen jälkeen kaasutellut Mercedeksen Lewis Hamilton ymmärsi Leclercin reaktiot omankin taustansa kautta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

– Ansaitsin, mitä tapahtui tänään. Olen todella surullinen siitä, mitä tapahtui. Ansaitsin tämän. Olin tyhmä, kuten sanoin radiossa, Leclerc tuhisi aika-ajojen jälkeisessä haastattelussa.

Viisinkertainen maailmanmestari Hamilton pystyi samaistumaan nuoren monacolaisen vihaisuuteen.

– Noin virittäydymme kilpakuskeina. Kun kyse on omasta virheestä, olemme kovia itsellemme, Hamilton sanoi GPFans-sivuston mukaan.

Hamilton arvioi, että ankaruus saattaa lieventyä iän myötä.

– Se on silti kivuliasta. Tällaisella radalla on paljon painetta ja se on hänen nuorilla harteillaan. Tämä on täysin normaalia.

Hamilton palasi samalla omiin rankkoihin muistoihinsa.

– Vuosia ja vuosia sitten en poistunut huoneestani kahteen–kolmeen päivään, kun minulla oli ollut tuollaisia kokemuksia.

– Niinpä ymmärrän täysin, miltä hänestä tuntuu. On hienoa, että hän on avoin tästä, koska hän voi saada tämän pois päiväjärjestyksestä ja mennä eteenpäin huomenna (sunnuntaina).

Leclerc starttaa Azerbaidzhanin kisaan yhdeksännestä ruudusta.


Lue myös:

    Uusimmat