Charles Leclercille yllättävältä suunnalta hyvin avointa tukea Ranskan GP:n ulosajon jäljiltä

Tulosruutu: Charles Leclerc keskeytti dramaattisesti, Max Verstappen voitti Ranskan GP:n

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ja sunnuntain Ranskan GP:n voittaja Max Verstappen antavat hyvin avointa tukea Ferrarin Charles Leclercille, joka keskeytti kisan kärkipaikalta, ulosajon jäljiltä. Varsinkin Horner innostui kehumaan monacolaista, joka on tällä hetkellä Verstappenin pahin haastaja.

Leclerc johti sunnuntain kisaa aina kierrokselle 18. asti. Pieni lipsautus pitkässä, kaartuvassa mutkassa ja auto seinään.

Verstappen kiitti ja kumarsi. Red Bullin hollantilaisässä otti jo kauden seitsemännen voittonsa ja kasvatti MM-sarjan johtonsa jo 63 pisteeseen.

Kisan jälkeen Sky Sportsin haastattelija tiedusteli Red Bullin tallipäälliköltä Christian Hornerilta sitä, onko Leclerc hänen mielestään kolariherkkä kuljettaja.

– Ei minusta, Horner vastasi tyynesti Racingnews365:n mukaan.

– En tiedä, että mitä kaikkea tuon haaverin taakse verhoutui, mutta hän on erittäin hyvä kuljettaja, Horner puolusteli.

– Jos miettii näitä kahta kaveria (Leclerc ja Verstappen), he ovat niin korkealla tasolla ja he puskevat toisiaan kovasti eteenpäin. Hänen (Leclerc) epäonni oli nyt meidän onnemme. Tilanteet vaihtelevat kauden mittaan, Horner jatkoi.

Red Bullin leiri ei suinkaan ottanut iloa irti Leclercin haaverista. Päinvastoin. Energiajuomayhtiön leiristä jaettiin hyvin avoimesti tukea tallin ykköskuskin Verstappenin kovimmalle haastajalle.

– Tuntuu pahalta hänen puolestaan. Tuo ei ole mikään kiva tilanne ja hän tietää sen, Verstappen totesi.

– Veikkaisin, että olisimme saaneet aikaiseksi hyvän väännön kisan loppuvaiheille. Valitettavasti sitä ei koskaan tullut. Onneksi Charles on kunnossa, hollantilainen lisäsi perään.

Lue myös:

    Uusimmat