Charles Leclerc pettyi rajusti aika-ajosuoritukseensa, sätti itseään kovin sanoin tiimiradiossa – "V***n tyhmä"

Neljänneksi Ferrarillaan Kiinan GP:n aika-ajoissa sijoittunut Charles Leclerc pettyi suuresti omaan suoritukseensa. Leclerc sätti tiimiradiossa itseään rajuin sanakääntein.

Leclerc jäi paluupaikalle ajaneen Valtteri Bottaksen kärkiajasta 0,3 sekuntia. Eroa kolmanneksi sijoittuneeseen tallitoveri Sebastian Vetteliin jäi vain vaivaiset 17 tuhannesosaa. Leclerc oli omaan ajosuoritukseensa hyvin pettynyt.

– Olen ärsyyntynyt itseeni tänään. Tein viimeisellä kierroksella virheen, jota minun ei olisi pitänyt tehdä. Olen pettynyt, koska minulla oli potentiaalia todellakin olla kärkikolmikossa. Oli potentiaalia niin paljon parempaakin, mutta tämä on elämää, Leclerc harmittelee Motorsport.comin mukaan.

21-vuotias Leclerc ei säästellyt sanojaan Ferrarin tiimiradiossa aika-ajojen päätteeksi. Monacolaiskuski sätti itseään rajuin sanoin.

– V***u, v***n tyhmä, Leclerc ruoski itseään tiimiradiossa.

Ferrarin varikkomuurilla yritettiin rauhoitella lahjakasta monacolasikuljettajaa, mutta Leclerc jatkoi itsensä sättimistä.

– Se ei ollut tarpeeksi hyvä. Se ei ollut tarpeeksi minulle. En puhu nyt autosta, se oli hyvä. Minun olisi vain pitänyt pärjätä paremmin, Leclerc jatkoi harmitteluaan.

Lähde: motorsport.com

Lue myös:

    Uusimmat