Channing Tatumille tehtiin valheenpaljastuskoe – näin näyttelijä vastasi, kun puheeksi tuli Jennifer Lopez ja strippaaminen: "Laittaisin kaiken peliin"

Channing Tatum on mielestään parempi strippari kuin näyttelijäkollegansa.

Yhdysvaltalaislehti Vanity Fair suoritti näyttelijä Channing Tatumille, 42, valheenpaljastuskokeen kuvaten tuloksen videolle, joka on huvittanut julkaisunsa jälkeen laajalti. Valheenpaljastustestissä Tatumilta muun muassa tiedusteltiin, että onko hän mielestään parempi strippari, kuin näyttelijä Joe Manganiello.

– Kyllä, 100 prosenttisesti. 

– Olemme erilaisia, eri tyylisiä strippareita. 

Sekä Tatum että Manganiello ovat kumpikin tähdittäneet strippiklubeille sijoittuvia Magic Mike -elokuvia, mutta Tatum itse on työskennellyt stripparina myös oikeassa elämässä ennen uraansa näyttelijänä. Tatum jatkoi vastaustaan toteamalla, että mikäli sanakirjasta katsoisi sanaa "mies" ja vieressä olisi kuva "täydellisestä miesoletetusta", olisi siinä Tatumin mukaan todennäköisesti Manganiellon kuva. 

– Hän on oudon virheetön. Mutta mitä tulee strippaamiseen, laitan itseni hänen yläpuolelleen tanssimielessä. 

Valheenpaljastustestin mukaan Tatum puhui totta näin sanoessaan. 

Haastattelija jatkoi tiedustelemalla, onko Tatum mielestään myös parempi strippari, kuin Jennifer Lopez, joka on esittänyt itse stripparia vuoden 2019 elokuvassa Hustlers

– Sanoisin, että kyllä. Laittaisin kaiken enemmän peliin, mikäli strippaisin häntä vastaan. 

Tatum pohti myös sitä, ettei ole varma siitä voittaisiko hän strippaamiskamppailussa Lopezia vastaan, mutta arveli, että hänellä saattaisi kuitenkin olla mahdollisuus. 

– Riippuen siitä, ketä yleisössä olisi. 

Lopuksi Tatum vahvisti, että mikäli hän strippaisi Lopezia vastaan, hän "jättäisi kaiken lattialle", millä hän todennäköisesti tarkoittaa aivan kaikkien vaatteiden riisumista. 

Lopezin roolihahmo Hustlers-elokuvassa päätyy huijaamaan muiden strippareiden kanssa klubille tuomiaan asiakkaita paremman tienestin toivossa. Tatum kertoi valheenpaljastustestissä, ettei itse koskaan huijannut asiakkaitaan samalla tavalla. 

– En valitettavasti. Tienasimme noin 60 dollaria (noin 55 euroa) illassa jos sitäkään, 100 dollaria (noin 92 euroa) hyvänä iltana.  

Magic Mike -elokuvia on tehty kaikkiaan kolme kappaletta, joista viimeinen Magic Mike's Last Dance ilmestyi vuonna 2022. Tatum on kertonut olleensa aikeissa kieltäytyä kolmannen elokuvan kuvaamisesta, sillä hänen mukaansa rooliin valmistautuminen vaati äärimmäisen rankkaa dieettiä, jonka myötä hänen olisi täytynyt kertomansa mukaan "näännyttää itsensä".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja