Catherine Zeta-Jonesin 17-vuotias tytär on ilmetty kopio äidistään – näyttelijätähden jakama kuva hämmentää: "Rehellisesti luulin, että siinä olet sinä"

Catherine Zeta-Jonesin ja 17-vuotiaan Carys-tyttären yhdennäköisyys hämmästyttää.

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones, 50, julkaisi hiljattain Instagram-tilillään kuvan 17-vuotiaasta tyttärestään Carys Zeta Douglaksesta. Kuvassa tytär poseeraa huolettoman oloisena ulkosalla valkoinen mekko yllään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tyttöni, puutarhassa, Zeta Jonesin kuvan yhteydessä luki. 

Useat Zeta-Jonesin seuraajat kommentoivat luulleensa, että kuvassa oli Zeta Jones itse. Carys-tyttären onkin arvioitu muistuttavan vuosi vuodelta enemmän näyttelijä-äitiään. Carys Zeta Douglaksen isä on Zeta Jonesin aviomies, näyttelijä Michael Douglas, 75. 

– Luulin, että siinä olit sinä. Kaunis, eräs seuraaja ihmetteli.

– Kaunis kuten äitinsä, toinen totesi. 

– Rehellisesti luulin, että siinä olet sinä. Aivan ilmetty sinä ja aivan yhtä kaunis!

Catherine Zeta-Jonesilla ja Michael Douglasilla on Carysin lisäksi 19-vuotias poika Dylan Michael Douglas, jonka on puolestaan arvioitu muistuttavan varsin paljon kuuluisaa isäänsä. Lisäksi Michael Douglasilla on 41-vuotias poika Cameron Douglas liitostaan elokuvatuottaja Diandra Lukerin kanssa. Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones ovat olleet naimisissa vuodesta 2000 lähtien. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat