Casion uusi älykello tarjoaa jopa kuukauden akunkeston – varustettu monokromi- ja OLED-näytön yhdistelmällä

Casio on IFA-messuilla julkistanut uuden älykellonsa, joka tottelee nimeä Casio Pro Trek Smart WSD-F30. Uutuus tarjoaa kestävyyttä, kokoa ja jopa kuukauden akunkeston.

Edeltäjämallinsa tavoin myös WSD-F30 sisältää päällekäin asetetun LCD-monokrominäytön ja OLED-näytön yhdistelmän, joista jälkimmäinen tarjoaa tällä kertaa 390 x 390 pikselin tarkkuuden. Mukana on lisäksi GPS-navigointi ja kartat, jotka ovat käytettävissä myös offline-tilassa. NFC-yhteydet ja sykemittaus puolestaan loistavat edelleen poissaolollaan. Sitä vastoin uutuus on suojattu kosteutta, pölyä ja iskuja vastaan.

Normaalikäytössä suurikokoisen kellon akku kestää GPS aktivoituna puolisentoista vuorokautta, mutta näyttöratkaisun ansiosta myös huomattavasti pidempi toiminta-aika on mahdollinen. Extend Mode kohentaa akunkestoa kolmeen vuorokauteen Multi Timepiece Moden tarjotessa parhaimmillaan kuukauden käyttöajan yhdellä latauksella. Toki ominaisuuksista joutuu tällöin karsimaan, ja parhaimman akunkeston tilassa käytössä ovat vain tavalliset kello-ominaisuudet, korkeusnäyttö ja ilmanpaineen mittaus.

Androidiin pohjautuvalla Wear OS -käyttöjärjestelmällä toimitettava Casio Pro Trek Smart WSD-F30 tuodaan markkinoille tammikuussa 2019 mustana, oranssina ja sinisenä värivaihtoehtona. Suositushinta uutuudella on 549 dollaria, eli noin 490 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja