Cannonballin tiloihin kotietsintä Seinäjoella, poliisi tutkii henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta: "Kukaan ei ole kuollut"

Poliisi teki maanantaina kotietsinnän liivijengi Cannonballin tiloihin Seinäjoen Nurmossa.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Järvelin Pohjanmaan poliisista vahvistaa tiedon STT:lle. Asiasta uutisoi aiemmin Ilkka-Pohjalainen.

Järvelinin mukaan poliisi tutkii henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta. Hän ei kerro tarkemmin, millaisesta teosta on kyse tai millä rikosnimikkeellä tapahtumia tutkitaan.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäilty rikos tapahtui maanantaina aamuyöllä.

Järvelin sanoo, että uhreja on ainakin yksi. Hän ei ota kantaa vammoihin, mutta kertoo, ettei kukaan ole kuollut.

Järvelin ei kommentoi tekotapaa, teon taustoja tai sitä, onko poliisi tehnyt tutkinnassa kiinniottoja.Ilkka-Pohjalainen kertoo, että lukijan lähettämän kuvan mukaan Cannonballin kerhotilojen edessä olisi ollut maanantaina useita poliisiautoja, mukaan lukien luotisuojattu Hevi-panssarimersu.

Tutkinnanjohtaja Järvelin ei ota kantaa siihen, miten laajasta poliisioperaatiosta oli kyse. Pohjanmaan poliisi on kertonut Twitterissä, että poliisilla oli maanantaina iltapäivällä Nurmossa tehtävä, johon osallistui useita poliisipartioita.Järvelinin mukaan poliisi tiedottaa tapauksesta tarkemmin, kun esitutkinta valmistuu ja asia siirtyy syyteharkintaan.

Lue myös:

    Uusimmat