Ihminen kuoli Bandidosin kerhotilalla Turussa – poliisi on vaitonainen, rikosta ei epäillä

Liivijengi Bandidosin tiloissa Turun Kärsämäentiellä kuoli viime viikolla ihminen. Poliisilla oli paikalla operaatio viime perjantaina. Kuolemaan ei kuitenkaan epäillä liittyvän rikosta.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti viime perjantaina, että sillä on käynnissä operaatio Turun Kärsämäentiellä. Poliisi kertoi tämän lisäksi vain sen, ettei tehtävästä aiheutunut vaaraa sivullisille.

Iltalehti uutisoi samoihin aikoihin, että poliisioperaatio kohdistui liivijengi Bandidosin tiloihin. Poliisi ei kommentoinut operaation syytä.

MTV Uutisten tietojen mukaan operaation taustalla oli jengin kerhotiloissa tapahtunut kuolemantapaus.

Lounais-Suomen poliisi on tapauksen suhteen edelleen vaitonainen. Poliisilaitoksen viestinnästä kuitenkin vahvistetaan, että Kärsämäentien operaation jälkeen on aloitettu kuolemansyyntutkinta.

Poliisi ei siis epäile, että kuolemantapaukseen liittyisi rikosta. Rikosta ei ole epäilty tutkinnan missään vaiheessa.

– Poliisi on tehnyt teknistä ja taktista tutkintaa, eikä ole tullut syytä epäillä rikosta. Siksi asiaa selvitetään kuolemansyyntutkintana, viestintäasiantuntija Katri Tammio Lounais-Suomen poliisista sanoo.

Muuten poliisi ei suostu tapausta kommentoimaan. Poliisi perustelee tätä sillä, että kuolemansyyntutkinta on salainen.

MTV Uutiset tavoitti Turun Bandidos-jengin kerhotilalta puhelimitse kerhon edustajan. Bandidos-jäseneksi esittäytyvän miehen mukaan kerho ei halua kommentoida tapahtunutta.

– Jos virkavaltakaan ei ole nähnyt tarpeelliseksi avata asiaa, henkilö perustelee.

Lue myös:

    Uusimmat