Mainos

Candywellin makeistehdas tuhoutumassa tulipalossa täysin – "Mittavat omaisuusvahingot"

Keski-Suomessa Kivijärvellä on syttynyt tulipalo karamellitehtaassa. Palosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja, mutta tehdas tuhoutunee täysin.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Candywell-yhtiön makeistehtaalla syttyneestä tulipalosta hieman ennen puoli seitsemää aamulla. Tehdas sijaitsee Tiironkylässä, muutaman kilometrin päässä Kivijärven keskustasta.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tapani Kellosaari kertoo, että pelastuslaitos on saanut rajatuksi palon nyt niin, että lähirakennukset eivät ole enää vaarassa. Itse 900-neliöinen makeistehdas tuhoutuu hänen mukaansa täysin.

– Rakennus tulee kyllä tuhoutumaan. Kyse on mittavista omaisuusvahingoista. Pelastuslaitos keskittyy jälkisammutukseen ja ympäröivien rakennusten suojeluun. Yksi omakotitalo on lähellä, mutta palo ei ole tällä hetkellä vaarassa levitä sinne.

Palosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Suomen Asiakastiedon mukaan yrityksellä oli viime vuonna viisi työntekijää ja yritys on toiminut runsaat 20 vuotta.

– Tehtaassa ei ollut palon syttyessä tiettävästi ketään paikalla. Edellinen työvuoro oli lähtenyt tehtaalta eilen kello 16, Kellosaari kertoo.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Korjattu jutun otsikosta yhtiön nimi Candy Kingistä Candywelliksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.