Cameron Diaz seurasi hyvän ystävänsä Drew Barrymoren kamppailua alkoholin kanssa: "Minulla on ehdoton luotto häneen"

Näyttelijäystävykset Cameron Diaz ja Drew Barrymore tukevat toisiaan vaikeissa hetkissä.

Los Angeles Times julkaisi näyttelijä Drew Barrymoren, 48, haastattelun 5. maaliskuuta, jossa hän kertoi ongelmistaan alkoholin kanssa. Ongelmat alkoivat sen jälkeen, kun hän erosi miehestään Will Kopelmanista vuonna 2016.

Barrymoren hyvä ystävä näyttelijä Cameron Diaz, 50, kertoi julkaisulle, että Barrymoren matkaa oli vaikeaa katsoa. Hänellä oli kuitenkin aina usko siihen, että Barrymore selvittää ongelmansa.

– Tiesin, että jos pitäytyisimme hänen luonaan ja antaisimme hänelle kaiken tuen, jonka hän tarvitsi, niin hän löytäisi keinon selviytyä. Minulla on ehdoton luotto häneen, Diaz kertoi.

Barrymore kertoi, että hänen terapeuttinsa ja kuuluisa psykoanalyytikko Barry Michels lopetti hoitosuhteensa hänen kanssaan, vaikka he olivat työskennelleet toistensa kanssa vuosikymmenen.

– Hän sanoi vain, ettei voi tehdä tätä enää. Kyse oli juomisestani. Sanoin ymmärtäväni ja etten ole koskaan kunnioittanut häntä enempää. Sanoin, etten tällä hetkellä parane, ja että toivon jonain päivänä ansaitsevani hänen luottamuksensa takaisin, Barrymore kertoi hänen ja terapeuttinsa välisestä keskustelusta.

Terapeutti kuitenkin aloitti työskentelyn Barrymoren kanssa uudelleen kaksi vuotta yhteistyön lopettamisen jälkeen, kun Barrymore otti häneen yhteyttä.

Barrymoren juomisessa tapahtui käänne, kun hän sai oman talk show’n, The Drew Barrymore Show, vuonna 2019.

– Luulen, että tällainen mahdollisuus todella iski minuun. Ajattelin, etten voi käsitellä sitä, jollen ole todella selkeässä paikassa, Barrymore kertoi.

Hän on käynyt läpi erilaisia raittiuden tasoja ja ei kuvaile itseään tällä hetkellä raittiiksi. Tällä hetkellä hän keskittyy tyttäriinsä Oliveen, 10, ja Frankieen, 8, koska äitinä oleminen on hänen elämänsä päärooli.

Alun perin Barrymore ja Diaz ystävystyivät, kun 14-vuotias Barrymore työskenteli kahvilassa, jossa Diaz vieraili.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat