Caitlin halusi kertoa muille, että on normaalia epäonnistua – julkaisi puhuttelevan asukuvan: "Sinnikkyys on tärkeintä"

1:44
Kaksi toisilleen ennestään tuntematonta poikaa aloitti lukuvuotensa spontaanilla hyväntahdon eleellä, joka on ihastuttanut kymmeniätuhansia ihmisiä.

Caitlin halusi hälventää epäonnistumisen aiheuttamia negatiivisia mielikuvia. Hän julkaisi kuvan itsestään "pukeutuneena epäonnistumisiinsa".

Caitlin K. Kirby on suorittanut tohtorintutkintonsa onnistuneesti. Helppoa se ei kuitenkaan ollut, ja tähän tosiasiaan Caitlin haluaisikin nyt kiinnittää muiden huomion.

Saavutustaan juhliakseen ympäristötieteitä opiskellut Caitlin julkaisi Twitterissä kuvan, jossa poseeraa väitöskirjansa valmistumista edeltäneen kurssin hylkäyspapereiden kanssa.

– Epäonnistumisen tiedostamisen ja normalisoinnin hengessä väittelin hameessa, jonka olin valmistanut väitöskirjakurssini hylkäyskirjeistä, Caitlin kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Sinnikyys on tärkeintä"

Naisen viesti on otettu ilolla vastaan. Moni keskustelija iloitsee siitä, että epäonnistumisista puhutaan avoimesti.

– Onnittelut! Käyn itse nyt läpi vaikeita hylkäämiseen liittyviä asioita, joten oli ilo nähdä tämä, Twitter-käyttäjä Alex Veneeman sanoo.

– Olet kovis! Kiitos, että jaoit tämän! Aloitin juuri oman väitöskirjani ja olen kauhuissani, tarvitsin tätä. Kiitos ja onnea, Hannah Freund sanoo.

– Kaikkea parasta sinulle ja tuleville projekteillesi! Sinnikkyys on tärkeintä! Sinä selviät hienosti, Kamran kirjoittaa.

– En tiedä mitään sinusta tai tarinastasi, mutta tämä on mahtava uutinen, marcus kelson toteaa.

Moni on ihastunut paitsi Caitlinin asenteeseen, myös hameeseen.

– Vau, tuo hame on uskomaton! Onnittelut, shelby brewster kehuu.

Lähteet: Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja