Mies ei opiskellut, mutta "valmistui" silti – näin hän vedätti muita: "Toivon, että äitini on ylpeä"

1:47

Amerikkalaismies valmistui kuin valmistuikin, mutta omalla tavallaan.

Yllä olevalla videolla maistetaan suomalaista kouluruokaa. Maistuuko samalta kuin lapsuudessa?

Amerikkalainen koomikko Jaron Myers skippasi neljä opiskeluvuotta elämästään ja siirtyi suoraan valmistujaisiin. Koulutuksen ja todistuksen sijaan Myers sai valmistujaiskuvat ja hurjan suosion sosiaalisessa mediassa. 

Myers julkaisi Twitterissä kuvia itsestään valmistujaiskaavussa. 

"Keskeytin yliopiston neljä vuotta sitten, mutta tänään ostin lakin ja kaavun 38 dollarilla ja hiivin sellaisen yliopiston valmistujaisjonoon, jossa en ole koskaan opiskellut. Toivottavasti äitini on ylpeä", Myers twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitillä on jo liki 190 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia. Mies myös selitti onnistumistaan uudella twiitillä.

"Jos sinulla on paperilappu, jossa on sinun nimesi, he sanovat nimesi. Kukaan ei kysy mitään."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Missourin yliopisto sai tietää pilasta, mutta reaktio oli yllättävä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hänen piti istua valmistujaisissa kaksi tuntia, joten en tiedä, kuka tässä on se todellinen voittaja. Olemme iloisia, että olimme hänen valintansa yliopistoksi, josta "valmistua", yliopiston edustaja Suzanne Shaw totesi Myersin mukaan.

Mies puolusti pilaansa

Vaikka suurin osa Twitter-kommentoijista piti tempausta hauskana, sai Myers myös kritiikkiä sen vuoksi, ettei ollut tehnyt yhtä lujasti töitä kuin oikeasti valmistuneet, ja pilaili heidän kustannuksellaan.

Myers vastasi kritiikkiin jämäkästi:

– Se ei ole totta. Voit silti olla intohimoisesti omistautunut, kovasti töitä tekevä yhteiskunnan jäsen, vaikket olisikaan käynyt yliopistoa tai olisit keskeyttänyt sen, hän valisti Twitterissä.

Suuren somesuosionsa mies hyödynsi mainostamalla stand up -keikkojaan.

Lähteet:  Someecards, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja