C More valmistautuu Helsinki Cupiin: maailman huippujen lisäksi myös tulevaisuuden tähdet ovat palanneet nurmikentille

11:44
C Moren asiantuntija Mikael Forssell hehkutti Helsinki Cupin erityisyyttä kesällä 2019.

C More on toista vuotta peräkkäin Suomen suurimman juniorijalkapalloturnauksen Helsinki Cupin nimikumppanina tukemassa lasten ja nuorten liikkumista. Turnaus valtaa Helsingin jalkapallokentät 6.–11.7. kannustaen jopa 16 000 lasta ja nuorta ulos liikkumaan. Vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtuman korona-ohjeistuksiin on panostettu. C More tuo juniorijalkapallon riemun ja Helsinki Cupin viikon tunnelmat kotikatsomoihin.  

Pitkän odotuksen jälkeen urheilu palaa – kentille ja kotikatsomoihin. Jalkapallomaailman supertähdet ovat palanneet Euroopassa jälleen tositoimiin ja kotikentillä iloinen uutinen on, että myös Helsinki Cup Powered by C More päästään järjestämään kevään kestäneestä epävarmuudesta huolimatta.

Massiivinen turnaus pidetään poikkeuksellisesti vain kotimaisten joukkueiden kesken, ja Uudenmaan ulkopuolelta tulevien joukkueiden määrää on rajoitettu. Siitä huolimatta tänäkin kesänä joukkueita on mukana jopa yli 1100.

– Kulunut kevät on muistuttanut, kuinka tärkeää junioriurheilu on Suomessa. Urheiluharrastukset paitsi liikuttavat nuoria, ne myös lisäävät yhteenkuuluvuutta ja yhdessä tekemistä. Helsinki Cupin nimikumppanina haluamme tukea lasten ja nuorten liikkumista, vahvistaa yhteisöllisyyttä ja mahdollistaa tulevaisuuden jalkapallotähdille unohtumattomia muistoja ja elämyksiä, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

C Morella on Helsinki Cupissa oma kummijoukkue, jota mentoroi entinen huippupuolustaja ja C Moren jalkapalloasiantuntija Petri Pasasen. Kilpailun perusteella valittu kummijoukkue Valtti/FC Wild United B17 valmistautui turnaukseen Pasasen vetämissä harjoituksissa, joissa haettiin hyvää fiilistä ja itseluottamusta heinäkuun koitokseen.

– Helsinki Cupin merkitys näille nuorille on aivan valtava. Pitkä odotus, hyvä kaveriporukka ja ilmapiiri muistuttavat minua myös omista junnuajoistani. Helsinki Cupin järjestelyissä on tehty paljon töitä turvallisuuden varmistamiseksi. Onkin upea juttu, että erityisesti tällaisena aikana nuorten kesän kohokohtiin kuuluva turnaus saadaan toteutettua, Pasanen hehkuttaa. 

C More lähettää kotikatsomoihin turnausviikon ajan kaikki ottelut Töölön 2B -kentältä aamusta iltaan – huipentuen lauantain finaaleihin.

  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja