C More tarjoaa tiistaina kaksi Mestarien liigan ottelua Subilla

C Moren lisäksi maailman parasta seurajalkapalloa on tarjolla ensi tiistaina 11. joulukuuta myös Sub-kanavalla. Subilla nähdään suorina lähetyksinä Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisen kierroksen otteluista Galatasaray–Porto sekä Liverpool–Napoli.

Pääkuvan videolla edellisen Mestarien liiga -kierroksen viisi hienointa maalia.

MAINOS

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorina lähetyksinä C Morella ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Mestarien liigaa on tästä syksystä lähtien pelattu kahdessa eri "slotissa", eli katsojilla on mahdollisuus nähdä entistä enemmän otteluita suorina lähetyksinä, kun pelit alkavat klo 19.55 ja 22.00.

Ensi tiistaina alkuillan pelinä nähdään C Moren lisäksi Subilla Turkin ja Portugalin viime kauden mestarien kohtaaminen eli Galatasaray–Porto. Vierasjoukkue Porto on jo ehtinyt varmistaa lohkovoittonsa häviämättä otteluakaan. Galatasarayn haaveet Mestarien liigan pudotuspeleistä on jo haudattu, mutta istanbulilaisilla on ottelussa silti paljon pelissä: Voitolla se varmistaisi alkulohkonsa kolmossijan, mikä takaisi rahakkaiden europelien jatkumisen keväällä Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Ottelun ennakkostudio alkaa klo 19.30 ja itse peli klo 19.55, Lauri Kottonen selostaa.

Tiistai-illan helmenä Subilla nähdään klo 21.50 alkaen Liverpoolin ja Napolin taisto, jossa panokset ovat huipussaan: Liverpoolin on helmikuussa alkaviin pudotuspeleihin päästäkseen pakko voittaa kotonaan kivikova lohkojohtaja Napoli. Italialaisetkaan eivät tappiolla olisi automaattisesti turvassa, koska sekä Liverpool, Napoli että PSG ovat kaikki ennen viimeistä kierrosta kolmen pisteen sisällä. Lohkossa on pelattu runsaasti ristiin, joten kaikki on totisesti vielä auki. Tuomas Virkkunen ja Petri Pasanen selostavat ottelun paikan päältä Liverpoolista.

Kaikki tiistain ja keskiviikon yhteensä 16 Mestarien liigan ottelua nähdään tutusti C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa cmore.fi. Studioisäntänä toimii molempina iltoina Ile Uusivuori, asiantuntijoinaan Mika Väyrynen sekä tiistaina Antti Niemi ja keskiviikkona Mikael Forssell. Suoratoistopalvelun Panorama-lähetyksessä, jossa seurataan reaaliajassa illan kaikkien ottelujen huippuhetkiä, Toni Immosen kanssa lähetystä kuljettaa tiistaina Forssell ja keskiviikkona Niemi.

Torstaina jalkapallo jatkuu C Morella Eurooppa-liigan alkulohkojen päätöskierroksella ja viikonloppuna Espanjan La Ligan täyden kierroksen voimin.

Jalkapalloilta tiistaina 11.12. Subilla, C More Sport 1:llä ja cmore.fi:ssä:

19.30 Jalkapallostudio
19.50 Galatasaray – Porto
21.50 Liverpool – Napoli
00.00-00.30 Jalkapallostudio

Muut C Moren ottelut ensi viikolla:

Ti 11.12.

19.40 Schalke – Lokomotiv, C More Sport 2 ja cmore.fi
21.50 Barcelona – Tottenham, C More Sport 2 ja cmore.fi
21.55 Internazionale – PSV, cmore.fi
21.55 Monaco – Dortmund, cmore.fi
21.55 Club Brugge – Atletico Madrid, cmore.fi
21.55 Crvena Zvezda – PSG, cmore.fi

Ke 12.12.

19.30 Jalkapallostudio, C More Sport 1 ja cmore.fi
19.40 Viktoria Plzen – AS Roma, C More Sport 2 ja cmore.fi
19.50 Real Madrid – CSKA Moskova, C More Sport 1 ja cmore.fi
21.50 Ajax – Bayern München, C More Sport 1 ja cmore.fi
21.50 Shakhtar Donetsk – Lyon, C More Sport 2 ja cmore.fi
21.55 Valencia – Man United, cmore.fi
21.55 Young Boys – Juventus, cmore.fi
21.55 Benfica – AEK, cmore.fi
21.55 Man City – Hoffenheim, cmore.fi  

Lue myös:

    Uusimmat