Mainos

Bussiyhtiö jakoi ilmaislippuja yli 10000 euron edestä – valitusta riitti silti

Matkahuolto on tyytyväinen piparikampanjaansa, vaikka moni ilman niin sanottua piparilippua jäänyt onkin tilittänyt pettymystään etenkin sosiaalisessa mediassa.

Matkahuolto tarjosi tänään ilmaisen matkan asikkaille, jotka olivat leiponeet matkaa varten piparilipun. Alun perin piparimatkoja oli varattu asiakkaita varten 500, mutta päivän mittaan Matkahuolto nosti lippujen määrän tuhanteen.

– Kampanja sujui yli odotusten, oikeastaan se vähän yllättikin meidät, että asiakkaat oli niin positiivisesti mukana ja olivat koko eilisen päivän leiponeet, kertoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo.

Ylitalon mukaan piparilippuja jonotettiin ajoittain ruuhkaksi asti.

– Kävin itse aamulla Helsingin linja-autoasemalla ja siellä oli jo jonoa seitsemältä. Siellä oli ihan hyvä tunnelma kuitenkin, kaikki joilla oli pipari kainalossa, tiesivät mitä olivat sinne tulleet tekemään, Ylitalo toteaa.

– Tietyssä vaiheessa liput loppuivat, se täytyy myöntää. 

Ylitalon mukaan pääasiassa kampanjasta on tullut kuitenkin positiivista palautetta. Osa ei ollut kuitenkaan tajunnut lippuja olevan tarjolla vain rajoitettu määrä.

– Tällä on sitä oikeata joulun henkeä kuitenkin saatu. Halusimme kiittää meidän asiakkaita tällä tavalla. Mutta pettyneitäkin on tietysti ollut, kun ei ihan kaikille saatu sitä ilmaista lippua jaettua.

Ylitalo pitää mahdollisena, että piparilippua tarjotaan matkustajille myös ensi vuonna.

– Kyllähän tämä oli hyvä kampanja ja onnistunut. Täytyy vain tarkemmin katsoa, minkälaiseen ajankohtaan sitä tehdään ja miten toimitaan. Toki jokin muukin kampanja voi olla mahdollinen.

Matkahuollossa ei ole vielä laskettu tarkkaa summaa, jonka edestä piparilippuja matkustajille jaettiin. Arviolta piparimatkoja tehtiin kuitenkin noin 10 000–30 000 euron edestä.

Matkahuoltoon toimitettujen tuhansien piparien lopullinen kohtalo on vielä auki.

– Asiakkaat tekivät todella hienoja piparkakkuja, Ylitalo kehuu.

– Nyt me ollaan otettu niistä kuvia ja levitetty nähtäväksi, minkälaisia taideteoksia sieltä löytyy. Tällä hetkellä ne ovat meidän asemilla esillä, levittämässä piparintuoksua ja tuomassa joulutunnelmaa. Katsotaan sitten loppuviikosta, mitä me keksitään niille pipareille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.