Bussikuski jätti 6-vuotiaan lapsen vieraaseen paikkaan kesken matkan Yhdysvalloissa: "Kuka tahansa olisi voinut poimia hänet kyytiin"

1:50
Tämä koululainen puolestaan käräytti koulubussin kuljettajan, joka ei jäänyt selvittämään tilannetta osuttuaan pysäköityyn autoon.

Bussikuski käski 6-vuotiaan tytön ulos bussista, vaikka lapsi ei vielä ollut tutulla pysäkillä.

6-vuotiaan tytön perhe ihmettelee lasta koulusta kotiin kuskanneen bussikuskin toimintaa Yhdysvalloissa. Vanhemmat Brittany Copeland ja Arnold Johnson väittävät, että bussikuski jätti 6-vuotiaan Laylahin bussista kesken matkan, koska tyttö oli ainoa matkustaja bussissa.

Laylah oli erikseen pyytänyt vanhemmiltaan saada mennä kouluun bussilla. Matka sai kuitenkin ikävän käänteen, kun kuski päätti matkan ennen aikojaan.

Brittanyn mukaan kuski käski tytön poistua, vaikka tämä sanoi, ettei näe vanhempiaan tai kotiaan. Haastattelussa perhe kertoi, ettei kuski kuunnellut tyttöä, vaan vain totesi tälle "mene".

"Hän kertoi, että oli hermostunut ja itki"

Laylah jäi bussista. Hän oli kolmen korttelin päässä kotoaan eikä tunnistanut paikkaa.

– Hän kertoi, että oli hermostunut ja itki, Arnold kuvailee.

Mukana oli kuitenkin myös tuuria. Juuri töistä lähtenyt, vartijana työskentelevä mies huomasi eksyneen lapsen. Tyttö oli juossut miehen luo, kysynyt "oletko poliisi" ja kertonut olevansa eksynyt bussikuskin toiminnan vuoksi.

Pikkukuvassa Laylah. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kuka tahansa olisi voinut poimia hänet kyytiin"

Perhe kehuu tytärtään siitä, että tämä meni hätätilanteessa virkapukuisen ihmisen luo. Tarina olisi voinut päättyä myös ikävästi.

– Kuka tahansa olisi voinut poimia hänet kyytiin. On niin paljon tapauksia, joissa lapset katoavat tällaisten pienten virheiden takia, Brittany sanoo.

Tapausta tutkitaan

Vartija, joka ei halua nimeään julkaistavan, ajoi Laylahin takaisin tytön koululle. Vanhemmat ihmettelevät, miksei bussikuski voinut toimia samoin, jos tyttö kerran piti jättää kyydistä.

– Miksei hän vienyt tätä takaisin kouluun? Miksi jättää tyttö johonkin hänelle tuntemattomaan paikkaan, Brittany ihmettelee.

Koulu on pyytänyt tapahtunutta ja sen aiheuttamaa huolta anteeksi. Kyseinen kuski on pidätetty virasta tapauksen tutkinnan ajaksi.

Lähteet: MSN.com, Gearpillow.com, WFMY News 2

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja