Bruce Springsteenin mammuttimainen kauppa käynnisti eläköitymishuhut – näin tähti vastaa: "Se oli vain ajoituskysymys"

Bruce Springsteen aikoo esiintyä niin kauan kuin hänen terveytensä sen sallii.

Muusikko Bruce Springsteen, 73, myi hiljattain musiikillisen tuotantonsa oikeudet Sony Musicille mellevästi 500 miljoonalla dollarilla eli noin 505 miljoonalla eurolla. Musiikkihistorian suurimpiin kuulunut kauppa käynnisti huhut myös Pomona tunnetun Springsteenin eläköitymisestä.

– Olen juuri päässyt siihen pisteeseen elämässäni, tiedäthän, että olen 73-vuotias ja musiikkini oikeudet menivät Columbia Recordsille, jonka tiesin pitävän niistä todella hyvää huolta. Se oli vain ajoituskysymys ja ajattelin, että "Ok, se on järkevää." Springsteen kommentoi kauppoja Howard Sternin radioshow'ssa.

– Törmäsin maailman onnekkaimpaan työhön, koska he maksavat sinulle omaisuuden jostakin, jonka olisin tehnyt ilmaiseksi.

Fanien onneksi pelkoa eläköitymisestä ei kuitenkaan näyttäisi olevan. Laulajan mukaan ainoastaan terveydentilan romahtaminen estäisi häntä esiintymästä.

– Jos joutuisin siihen pisteeseen, että olisin työkyvytön tai jotain (lopettaisin esiintymisen). Mutta siihen asti... katsokaa Johnny Cashia, Pete Seegeriä, hän listaa esimerkeikseen.

– Esiinnyin Pete Seegerin kanssa Washingtonissa Obaman virkaanastujaisissa. Pete oli 91 tai 92-vuotias ja hän tuli ulos laulamaan This Land Is Your Land. Niimpä katson noita kavereita ylöspäin. 

Springsteen on voittanut urallaan monia palkintoja mukaan lukien 20 Grammya, Oscarin ja Tonyn. Hänellä on oma laattansa Rock and Roll Hall of Famella, jonka lisäksi hän on saanut Yhdysvaltojen korkeimman siviilikunniamerkin Presidential Medal of Freedomin.

Lähde: Metro






Lue myös:

    Uusimmat