Brittimies keksi, miten tienata vieläkin enemmän OnlyFansissa – otti isänsä mukaan nakuilemaan

Äidin seksikäs Onlyfans oli liikaa – lapset erotettiin koulusta 1:43
Äidin seksikäs Onlyfans oli liikaa – lapset erotettiin koulusta

Brittiläiset isä ja poika tienaavat omaisuuden OnlyFansissa jakamalla alastonkuvia, joissa viettävät aikaa yhdessä.

26-vuotias Jake Herbert aloitti oman OnlyFans-tilinsä ylläpitämisen useita vuosia sitten. Mies paljasti BBC:lle tienanneensa yksinäänkin jopa 9000 dollaria, eli vajaat 8000 euroa kuukaudessa.

Jaettuaan faneilleen yhteiskuvan isänsä kanssa, Herbert keksi, miten hän voisi tienata vielä roimasti enemmän rahaa tilillään, kirjoittaa New York Post.

Putkimies-isä jatkaa myös päivätyössään

Herbert tiesi, että saadakseen lisää tilaajia tililleen hänen piti keksiä jotain sellaista, mistä nousisi suurempikin puheenaihe.

– Latasin palveluun kuvan isästäni, vain ilman paitaa treenin jälkeen, ja seuraajat sekosivat täysin, Herbert kertoo.

Herbert kysyi isältään, jonka nimeä tai ikää ei ole kerrottu julkisuudessa, haluaisiko tämä vähentää vaatteitaan hieman enemmänkin ja tienata samalla mojovat summat. Pian Herbertin tilillä nähtiinkin tavallista kuumempaa isä ja poika -laatuaikaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka isä saakin osan tilin 40 000 dollarin eli reilun 35 000 euron kuukausituloista, on tämä jatkanut myös päivätöitään putkimiehenä. Osa isän työkavereista on ollut kuitenkin hieman hämmentyneitä tämän epätavallisesta sivutyöstä.

– Hänen kustannuksellaan hieman pilailtiin hänen työpaikallaan, Herbert kertoo

Herbert ei ole kuulemma ikinä edes nähnyt isänsä sukuelimiä, vaan väittää katsovansa aina muualle, kun he poseeraavat kameralle.

– Emme ole ikinä nähneet toisiamme alasti, isäni on näyttänyt sivustollani korkeintaan takamuksensa, Herbert kertoo.

Edes Herbertin tyttöystävä ei pitänyt pojan ja isän hieman epätavallista työkuviota negatiivisena asiana, sillä se kustantaa pariskunnalle toisaalta myös melko ylenpalttisen elämäntyylin.

Lue myös:

    Uusimmat