Mainos

Brittimiehellä jo 17 vuotta vanha Nokia 3310 – toimii edelleen moitteetta

Vuonna 2000 ostettu Nokia 3310 on palvellut isäntäänsä jo 17 vuotta, uutisoi Daily Mail.

”Rikkoutumattomana” pidetty Nokia 3310 on ollut englantilaisen Dave Mitchellin, 49, käytössä jo lähemmäs 20 vuotta. Puhelin on matkannut miehen mukana muun muassa Irakissa ja Afganistanissa, mutta toimii edelleen moitteetta. Elinaikanaan puhelin on myös joutunut pesukoneeseen, pudonnut curry-kastikkeeseen sekä sen päälle on tallottu ja .

– Joka kerta olen pyyhkinyt puhelimen, kuivannut sen, kytkenyt takaisin päälle ja se on toiminut jälleen, Mitchell kertoi Daily Mailille.

Mitchell arvelee järkytyksen olevan suuri, jos hän joutuisi luopumaan luotettavasta luuristaan. Hänen poikansa on yrittänyt saada isänsä päivittämään puhelimensa uudempaan malliin, mutta tuloksetta.

Mies kertoo ihmisten vitsailevan hänen vanhasta puhelimesta. Mitchell kuitenkin nauttii siitä, ettei roiku koko ajan internetissä ja kertoo kuvaavansa oikealla kameralla, silloin kun sitä tarvitsee. Jos aika käy pitkäksi, löytyy Nokiasta matopeli.

Nokia 3310 tunnetaan myös pitkäkestoisesta akustaan: Mitchell paljastaakin lataavan puhelintaan kerran viikossa.

Vanhan luurin käytöllä on kuitenkin ikävä puolensa: kohtuuhintaista puhelinliittymää, johon ei kuulu datapakettia, on vaikeaa löytää.

 

Lähde: Daily Mail


***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.