Mainos

Brittilehti: Kanadan tappajakäärmettä pidettiin samassa asunnossa poikien kanssa

Kanadassa Campbelltonin kaupungissa kaksi pikkupoikaa kuoliaaksi kuristanut python-käärme ei karannutkaan alakerran eläinkaupasta, kirjoittaa brittilehti Mirror.

Kanadan poliisin mukaan pikkupojat maanantaina kuristanutta käärmettä oli pidetty samassa toisen kerroksen pienessä asunnossa, jossa pojat menehtyivät. Pojat olivat olleet heidän isänsä ystävän Jean-Claude Savoien asunnossa eksoottisten eläinten kaupan yläkerrassa, jonka Savoie omistaa.

Poliisi kertoi, etteivät he voi sanoa poikien kuolinsyytä, ennen kuin heille on suoritettu ruumiinavaus. Poliisin mukaan on liian aikaista sanoa, nostetaanko tapahtuneesta syytteitä. Poliisi vahvisti eilen tiedotustilaisuudessa, että asuntoa pidetään tutkinnassa rikospaikkana ja asiasta on käynnissä rikostutkinta.

Poliisin mukaan tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että käärme kuristi pojat.

Käärme mateli ilmastointikanavaa pitkin

Afrikkalainen kalliopyton ilmeisesti pakeni terraariostaan pienen katossa olleen reiän kautta, joka oli yhteydessä ilmastointikanavaan. Käärmeen madellessa olohuoneen yli ilmastointikanava romahti.

Asunnon omistava Savoie kertoo, että hän kävi katsomassa poikia kello kuusi aamulla, jolloin hän törmäsi kauhistuttavaan näkyyn.

– Ajattelin, että he nukkuivat, kunnes näin reiän katossa. Kaikki oli romahtanut, ja kun laitoin valot päälle, näin tämän kauhean näyn, Savoie kertoo.

Savoie kertoo löytäneensä käärmeen poikien ruumiiden lähistöltä ja ottaneensa yhteyttä poliisiin. Eläinlääkäri lopetti käärmeen myöhemmin.

Tapaus on herättänyt paljon epäilyjä, sillä yleensä pythonit kuristavat vain saaliinsa. Asiantuntijan mukaan python on todennäköisesti kokenut olonsa uhatuksi ja siksi hyökännyt poikien kimppuun.

Afrikkalainen kalliopyton voi kasvaa jopa viisimetriseksi. Laji ei ole myrkyllinen, mutta tiedetään, että se voi luonnossa nielaista kokonaisen antiloopin.

Paikallisten ympäristöviranomaisten mukaan afrikkalaisia kalliopyyttoneita ei ole laillista pitää lemmikkinä, ellei siihen ole ympäristöviranomaisen lupaa. Poliisi selvittää, oliko omistajalla tarvittavat luvat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.