Brittiläinen tosi-tv-tähti on kuin ilmetty Sofia Belórf – ulkonäön lisäksi myös muita yhtäläisyyksiä

Suomalaisjulkkis Sofia Belórfilla ja Glamourelämää Essexissä -sarjan Yazmin Oukhelloulla on ulkonäön lisäksi paljon myös muita yhtäläisyyksiä. 

Suomalaisjulkkis Sofia Belórfia on verrattu aiemmin ulkonäöltään muun muassa Kim Kardashianiin. Nyt hänelle löytyi kaksoisolento myös Isosta-Britanniasta.

Brittiläisen Glamourelämää Essexissä -tositelevisiosarjan tähti Yazmin Oukhellou on kuin ilmetty suomalaiskaunotar.

Yazmin Oukhellou kuvattuna helmikuussa. 

Sofia Belórf kuvassa tammikuussa. 

Oukhellou tuli tunnetuksi vuodesta 2017 alkaen suositusta brittisarjasta. Sarjassa seurattiin hänen ja tämän silloisen poikaystävän James Lockin elämää hienostoalueella Essexissä. Oukhellou nousi yhdeksi sarjan isoimmaksi tähdeksi.

Myös Belórf on nähty tositelevisosarjassa, omaa nimeä kantavassa ohjelmassa, jossa pureudutaan naisen elämään ja arkeen. 

Tänä vuonna Oukhellou muutti Dubaihin, ja myös Belórfilla on toinen koti maassa yhdessä avopuolisonsa Stefan Thermanin kanssa.

Oukhello työskentelee kiinteistönvälittäjänä, lisäksi hän on perustanut oman vaatekaupan Y.A.Z Boutiquen kaksi vuotta sitten. Vuotta myöhemmin hän lanseerasi oman  Live Like Yaz -fitnessappin.

Closer-julkaisun mukaan Oukhellou on käynyt kirurgin veitsen alla. Vuonna 2017 hän kävi leikkauttamassa nenänsä Turkissa. Lisäksi hänelle on tehty muita kosmeettisia hoitoja. Lisäksi hän on ottanut toistamiseen rintaimplantit.

Fitnessurheilua kilpatasolla harrastanut Belórf kertoi vuonna 2017 Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa, että hän ottanut kirurgisena toimenpiteenä rinnat. Asiasta uutisoi tuolloin muun muassa Ilta-Sanomat. Hän palasi leikkauspöydälle uudestaan vuonna 2021, kun hän uusi rintaimplanttinsa. Asia ilmeni hänen ohjelmastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja