Hollywood-tähti vietti unelmaloman Suomessa – ihmetteli näkemäänsä: "Miten tämä voi olla todellista"

Jenkkitähti Maria Menounos vietti miehensä kanssa hiljattain aikaa Suomessa.

Hollywoodin tunnetuimpiin tv-juontajiin kuulunut Maria Menounos vietti joulun alla aikaa Suomessa miehensä Keven Undergaron kanssa.

Tv-tähti jakoi Suomen vierailustaan useita kuvia Instagramissa. Pariskunta vieraili turistien suosimassa Joulupukkikylässä Rovaniemellä, jossa hän otti kuvan yhdessä jättikokoisen lumiukon kanssa.

– Tämä paikka oli todellinen talven ihmemaa. Paras paikka saadakseen joulumielen. Hyvää joulua, tähti kirjoittaa suomeksi.

Pariskunta yöpyi lomallaan lasi-iglussa. Menounos pääsi ihailemaan revontulia ja lumista maisemaa, jota hän ihmetteli kovin.

– Miten tämä voi olla edes todellista? Minun piti ottaa video todistaakseni itselleni, että tämä on todellista. Voin nähdä revontulet suoraan sängystäni. Tämä on eeppisin matka ikinä, tähti iloitsee.

Lomalla pari ennätti käydä myös Helsingissä. Tähti kävi kurkistamassa Tuomaan markkinoilla, sekä Stockmannin jouluikkunan maiseman.

–Me todella rakastimme Helsinkiä. Kaupunki on verhoutunut pimeyteen ja ainoa valo tulee lumisista teistä, sekä joulukojuista. Helsinki on niin kaunis kaupunki käydä.  

Jäi pois töistä aivokasvaimen vuoksi

Menounos toimi pitkään tv-juontajana viihdeuutisia tekevälle E! News -kanavalle. Hän jättäytyi pois ohjelmasta vuonna 2017 keskittyäkseen terveyteensä. Juontajatähdeltä leikattiin tuolloin aivokasvain, jonka myötä hän jättäytyi sivuun hektisestä tv-työstä.

Menounos on sittemmin aloittanut oman menestyksekkään terveyteen keskittyvän podcast-sarjan, jota hänen miehensä tuottaa. Tähti nähdään myös välillä tekemässä piipahduksia juontajana eri tv-ohjelmissa.

Menetti äitinsä aivosyöpään

Hän myös toimi viimeisten vuosien ajan äitinsä omaishoitajana, joka menehtyi aivosyöpään vuona 2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja