Brittihovin ahkerimmat kuninkaalliset listattiin – kärjessä yllätysnimi

10:50
MTV Uutisten toimittajat Aino Haili ja Iriz Silander käyvät läpi brittihovin vuoden 2018 käänteet.

Prinsessa Anne ahkeroi viime vuonna eniten.

Britannian kuningasperheen ahkerin työntekijä on jälleen selvitetty. Virallisissa tilaisuuksissa vieraili eniten kuningatar Elisabetin tytär prinsessa Anne. Hän osallistui viime vuonna 447 tapahtumaan kotimaassaan ja lisäksi 71 ulkomaiseen tapahtumaan.

Toiseksi sijoittui prinssi Charles, joka oli vuoden 2017 ahkerin. Viime vuonna hän osallistui yhteensä 507 tilaisuuteen.

92-vuotias kuningatar on lopettanut matkustamisen ulkomaille, mutta vieraili kotimaassaan 283 tilaisuudessa vuoden aikana.

Nuorempien kuninkaallisten saldo on huomattavasti vaatimattomampi. Prinssi William vieraili 150 kotimaisessa ja 70 ulkomaisessa tapahtumassa. Prinssi Harry puolestaan kävi 108 kotimaisessa ja 85 ulkomaisessa tapahtumassa.

Listan häntäpäästä löytyvät prinssien puolisot. Herttuatar Catherine nähtiin viime vuonna vain 87 tilaisuudessa. Esiintymisten vähäisyyttä selittää herttuaparin kolmannen lapsen, prinssi Louisin syntymä ja äitiysloma.

Herttuatar Meghanin kuninkaalliset velvollisuudet alkoivat sen jälkeen, kun hän avioitui prinssi Harryn kanssa toukokuussa 2018. Hän vieraili 45 virallisessa tilaisuudessa kotimaassaan ja 51 ulkomailla.

Tim O’Donovan on koonnut listan kuninkaallisten julkisista esiintymisistä The Times -lehdelle jo 39 vuoden ajan.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja