Britney Spears muistelee teinivuosiaan – paljastaa kuinka itsetunto romuttui holhouksen myötä

Valtavan huomion ympäri maailmaa saanut dokumentti julkaistaan mtv-palvelussa 18.2. 2:20
Britney Spears eli vuosia isänsä holhouksessa! Spearsista kertova dokumentti mtv-palvelussa! Katso traileri!

Britney Spears avautui teinivuosistaan somessa.

Poptähti Britney Spears avautui Instagramissa teinivuosistaan. Spears julkaisi mustavalkoisen kuvan, jonka yhteyteen laulaja on kirjoittanut pitkän tekstin.

Kirjoituksen alussa poptähti toteaa kokeneensa itsensä nätiksi ollessaan 13-vuotias, mutta kertoo kaiken muuttuneen tähteyden myötä.

– Luulen, että kapinallisuuteni johtui siitä, että minun piti aina olla täydellinen ja nätti. Noina kapinallisina päivinä tunsin itseni rehellisesti sanottuna silti kuumaksi, Spears kirjoittaa.

– Holhouksen aikana eniten satutti se, että minua kutsuttiin lihavaksi enkä koskaan kokenut olevani tarpeeksi hyvä, artisti jatkaa.

Poptähden surullisessa kirjoituksessa hän kertoo, kuinka hänen isänsä vaati jatkuvasti vain parasta ja sai käytöksellään laulajan itsetunnon romuttumaan, sekä Spearsin tuntemaan itsensä rumaksi.

– Heti kun holhous loppui, tunsin oloni jälleen hyväksi. Lakkasin yrittämästä ja aloin tuntemaan itseni jälleen kauniiksi, Spears jatkaa.

Poptähden seuraajat kommentoivat postausta lukuisin kannustavin viestein ja emojein.

Spears lopettaa tekstinsä todeten, että vaikka tuntee olonsa hyväksi tällä hetkellä, niin hänen isänsä aiheuttamat psyykkiset vauriot tulevat aina olemaan läsnä hänen elämässään.

Lue myös:

    Uusimmat